Planet 2021 - Ötvenszázalékos kedvezménnyel lehet utazni a MÁV-Start, a Volánbusz és a GYSEV járatain a rendezvényre

Gazdaság, 2021.11.30

Ötvenszázalékos kedvezménnyel lehet utazni a MÁV-Start, a Volánbusz és a GYSEV járatain a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozóra - közölte a MÁV kedden az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a Planet Budapest 2021 rendezvényre utazóknak december 5-ig a MÁV-Start, a Volánbusz és a GYSEV 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapestre, a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvarra, továbbá Budapest-Kelenföld, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső, Kőbánya alsó és Zugló vasútállomásokra.

A vonaton a kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. osztályon vehető igénybe, 1. osztály igénybevétele esetén a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat, valamint a felmerülő felárat meg kell fizetni.

A Volánbusz is 50 százalékos kedvezményt biztosít a menetrend szerinti helyközi autóbuszjáratain a Planet Budapest 2021 látogatói számára. Az emelt szintű szolgáltatást nyújtó járat igénybevétele esetén a távolsági kiegészítő jegy megváltása kötelező.

"A Jövő Hősei" elnevezésű ifjúsági élményprogramra előzetesen regisztrált diákcsoportok - a területileg illetékes szolgáltatásértékesítővel történt egyeztetést követően - díjmentes menetjegyet válthatnak a kijelölt vasúti pénztárban.

A kedvezményről bővebb információ a https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/planet-budapest-2021 oldalon olvasható - közölte a MÁV.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!