Megfizethető okostelefon egy különc gyártótól

IT/Tudomány, 2023.05.19

Van az okostelefonok piacán egy olyan gyártó, amit bátran nevezhetünk különcnek.

Telefonáló nő Saját ökoszisztémát építettek ki, melynek csak egyetlen szelete az okostelefon, de vannak kiváló számítógépeik, laptopjaik és tabletjeik is. Régóta diktálnak az iparágban és sokan hasonlítják magukat hozzájuk.  

Akik kedvelik a készülékeiket, már-már rajongóknak nevezhetőek, és semmi pénzért nem váltanának már csak azért sem, mert presztízsnek számít a készülékeiket birtokolni. Megvan, hogy melyik gyártóról van szó?

Csúcskategóriás, prémium okostelefonok, ennek megfelelő árral

Ha még eddig nem volt egyértelmű, akkor leírjuk: az iPhone okostelefonok gyártójáról, az Apple-ről van szó. Ők minden egyes telefonjukkal a prémium minőséget képviselik és a csúcskategóriát célozzák meg.

Ennek megfelelő az árazási stratégiájuk is, ha viszont megnézzük a CoolMobile.hu oldalán az iPhone XR okostelefonokat, talán meg fogunk lepődni. Ez ugyan nem a legújabb csúcskészüléke az Apple-nek, de határozottan minőségi, kiváló mutatókkal rendelkezik. És ami még szintén fontos: a csúcskategóriás új készülékeikhez képest megfizethető áron juthatunk hozzá!

Apple iPhone XR: maga a minőség!

Ez nem egy olyan okostelefon, amit azért dobott piacra az iPhone, hogy legyen egy olyan termék is a kínálatukban, amit kevesebbért tudnak adni. Ez egy teljes értékű készülék, ugyanolyan profi minőségben összeállítva, mint bármelyik másik telefonjuk.

Pusztán azért lehet jelenleg kiváló áron hozzájutni, mert nem a legújabb szériából való, így nem is a legfrissebb fejlesztések találhatóak meg benne. De a két évvel ezelőtti széria értékes tagjáról beszélünk, mely akkor a csúcsmodellnek számított az Apple háza táján. Ennek megfelelően tökéletes összeszerelés, minőségi anyaghasználat és profi felépítés jellemzi, hatékony hardveres és szoftveres támogatással.

Gyors, akadásmentes és egyszerűen gyönyörű

Kétségkívül tudnak valamit az Apple designerei! Letisztult forma, gyönyörű kialakítás, mely a magas összeszerelési minőséggel párban nagyszerű végeredményt ad. Ehhez az akkori legjobb Liquid Retina HD-kijel­zőt kapjuk, amely bár nem egy OLED, de nem fogunk benne csalódni.

Az okostelefon sebessége pedig úgy is nagyszerű, hogy nem a legújabb Apple fejlesztésről van szó. A bivalyerős A12 Bionic chip a Neutral Engine és a 4 GB RAM segítségével nagyszerű munkát végez, melynek köszönhetően nincsenek akadások, csak folyamatos sebesség.

Top minőségű kamerás mobil, megfizethető áron

Az Apple okostelefonjai már évek óta az egyik legjobb minőséget produkálják a képkészítés területén. Ez igaz az iPhone XR-re is! Így már csak ezért is érdemes ezen a készüléken elgondolkodni!

A profi kamera és a tökéletesen megírt algoritmus párosa nagyszerű eredményeket szolgáltat, amiben nem fogunk csalódni!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!