Mi mindent tud az új Adobe Creative Cloud 2020?

IT/Tudomány, 2020.12.18

A szoftvert jól ismerők és előszeretettel alkalmazók körében valóságos örömhírként szolgált, hogy jön az új Adobe Creative Cloud 2020. Ennek kapcsán pedig nem is lehetett kérdés, hogy mi is külön bejegyzéssel fejezzük ki az örömünket a bejelentésnek.

Szoftver.hu
Dióhéjban átvesszük tehát az új Adobe Creative Cloud 2020 fejlesztése kapcsán kiszivárgott híreket. Emellett pedig abba is engedünk némi betekintést, hogy az új Adobe Creative Cloud 2020 miként segíti majd elő a hatékony csapatmunkát.

Az új Adobe Creative Cloud 2020 nemcsak a fejlesztők ötleteinek az eredménye

A hagyományos eljárás keretei között az Adobe Creative Cloud 2020 fejlesztése a következőképpen nézett volna ki. A fejlesztők csapata leül, ötletel, és megpróbálja kitalálni a leghasznosabb funkciókat. Biztosan ez is remek eredményt hozott volna, viszont az Adobe ezúttal eggyel emelte a tétet.

Vagyis azoknak a véleményére alapozta a termékfejlesztés döntéseit, akiknek a meglátásai a legtöbbet nyomnak a latban. Avagy nem voltak rest megkérdezni a végfelhasználókat arról, hogy szerintük milyen funkciók és lehetőségek beépítése jelentené a legkomolyabb hozzáadott értéket.

A megújult Adobe Creative Cloud 2020 igyekezett reagálni a Covid-19 helyzetre is

Természeten a Covid-19 járványhelyzet, valamint az ennek következtében majdhogynem megszokottá vált kényszer home office is komolyan befolyásolta az új Adobe Creative Cloud 2020 fejlesztéseinek az irányát.

Mindenképp alkalmazkodni kellett ugyanis ahhoz a megváltozott körülményhez, miszerint sokkal többen dolgoznak otthonról. Vagyis a megszokott irodai kooperációs modellje majdhogynem a múlté, teljesen más megoldásokra van most szükség.

Át kell hidalni számos esetben fizikai akadályokat, hiszen az egyes projekteken közreműködők sokszor nem is találkoznak egymással. Nem beszélve arról, hogy a pandémiás helyzet azért a kreatív munkát végzőkre is negatív hatást gyakorolt.

Folytonos stressz alatt és bizonytalanságban sokkal nehezebb tartani a határidőket és minőségi munkát letenni az asztalra.

Hatékonyabb csapatmunka az Adobe Creative Cloud 2020 segítségével

Az Adobe Creative Cloud 2020 egyik legnagyobb újítása az a kreatív rendszer, aminek az alkalmazásával a különböző eszközök és ötletek megosztása sokkal hatékonyabb lehet az egyes csapatokon belül. Vagyis ennek köszönhetően bármiféle nehézség nélkül lehet közös projekteket létrehozni és menedzselni.

Annál is inkább, mivel az Adobe Creative Cloud 2020 segítségével egységesek a visszajelzések, a harmonikus és flott együttműködés pedig nagyságrendekkel kevesebb idő befektetését, illetve kisebb erőfeszítést indokol.

Ki kell még emelni a szofvter kapcsán a teljesen új kreatív rendszert is, ami a Creative Cloud könyvtárakra, valamint a felhőalapú dokumentumokra épül. Szintén olyan funkciók, amelyekkel ujjgyakorlattá válik a korábban időigényes folyamatok menedzselése.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!