Nyomtatómustra! Az olcsó lézernyomtató: Samsung M2026

IT/Tudomány, 2019.02.27

A minden cicomától mentes, egységes kis szerkezet, amely jól és hatékonyan működik. Ez a Samsung M2026, ami kellően olcsó, ha nem egy nagyon drága irodai kelléket keres a munkájához.

Samsung M2026 nyomtató
Ezt a lézernyomtatót otthon és irodákban egyaránt lehet használni. De miért keresik a magyar emberek gyakran, milyen egyéb előnyei vannak még?

A teljes gyártási neve: Samsung Mono Xpress SL-M2026. Egy lézernyomtató, amely kivitelezésében és tudásában is sokak számára lesz megfelelő választás, amennyiben azt várjuk el egy lézernyomtatótól, hogy nyomtasson. Ennél se többet, se kevesebbet nem kaphatunk, amennyiben ezt a típust választjuk, épp ezért az a véleményünk, hogy egyszerű, de mégis nagyszerű választás!

Ha mégis úgy gondolja, hogy szüksége lesz még egyéb funkciókra is, mint például a szkennelés, fénymásolás, vezetékes vagy wireless hálózati csatlakozás, akkor a Patron és Toner kínálatában talál ennek megfelelőbb irodai eszközöket is.

Miért előnyösebb az olcsó lézernyomtató vásárlása a tintasugaras nyomtató helyett?

A lézernyomtatók két előnnyel indulnak a tintasugaras nyomtatókkal folytatott versengésben:
  • alacsonyabb az üzemeltetési költségük
    a lézertonerben festékpor található, amely sokáig nem fog beszáradni, tovább megőrzi szavatosságát.

Vagyis lézernyomtatót érdemes választani akkor, ha egyes időszakokban sokat használnánk nyomtatásra, más időszakokban pedig kevésbé. A Samsung M2026 nem tartozik a rendkívül hangos nyomtatók közé, sőt!

A nyomtató használatához nincs szükség bonyolult használati utasításra, gombnyomásra működik, amennyiben olyan számítógépre van rákötve, amelyen fut a Windows 10, hiszen ez az operációs rendszer a telepítő lemez nélkül automatikusan felismeri a nyomtatót. De azoknak sem kell aggódniuk, akik Apple vagy Linux PC-vel dolgoznak, mert a nyomtató felismeréséhez jár telepítőlemez.

Hasznos funkciók az M2026-on

  • A ki- és a bekapcsolás mellett találunk egy olyan gombot, aminek az a funkciója, hogy a monitorunkon megtalálható dokumentumot azonnal nyomtassuk, ha megnyomjuk.
  • A nyomtatási képet szebbé varázsolja egy intelligens képjavító algoritmussal (akár diagrammról, akár fotókról legyen szó).
  • Egy másik igen hasznos fejlesztés az Easy Eco Driver, ami lehetővé teszi, hogy a nyomtatás szempontjából felesleges képeket, fotókat, diagrammokat kevésbé részletes színtechnikával nyomtassa, vagy ki is hagyja a nyomtatásból úgy, hogy az üres lapokat sem fogja kiadagolni a gép, átugorja azt. Mindezzel tonerport, papírt és energiát is megtakaríthatunk.
  • A készülékben egyszerre 150 db A4-es lapot lehet elhelyezni. Belső papíradagolója nincsen.

Mivel számolhatunk, ha ezt az olcsó lézernyomtatót vásároljuk meg? Mivel Samsung nyomtatóról van szó, ezért a dobozban nincs nyomtatókábel, ezt önállóan kell megvásárolni, amennyiben nyomtatni kívánunk. További részletes ismertetőt olvashat a Samsung Mono Xpress SL-M2026 tulajdonságairól a Patron és Toner weboldalon.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!