Tech magazin néven portál indult

IT/Tudomány, 2021.03.20

Az oldalt böngészve képbe kerülhetünk a legújabb tudományos érdekességeket illetően.

Network
Érdekel az innováció? Lépést tartanál a technológiai fejlődéssel, és izgatja a fantáziádat, hogy mi mindent tartogat a (közel)jövő?

A most indult Tech magazin hiánypótlónak számít a magyar weben, hiszen érdekfeszítő, precíz, de ugyanakkor közérthető stílusban mutatja be a tudomány legújabb vívmányait.

Az Életmód rovatban betekintést nyerhetünk abba, hogyan formálja és befolyásolja hétköznapjainkat a mindent behálózó virtualitás: az augmented reality koncepciója már nem ismeretlen előttünk, de vajon mit takar pontosan a diminished reality, vagyis az eltakart valóság, és miben könnyítheti meg az életünket?

Nem kevésbé izgalmas a Kütyü rovat, ami a legújabb okoseszközök megszállottjainak kedvence lesz: itt találkozhatunk a legújabb videójátékoktól a új dróntípusokon keresztül a közlekedést megreformáló önvezető autókig mindennel, ami számottevő újdonság a technológia világában.

A Jelen és Jövő rovatban pedig olyan újdonságokról olvashatunk, amelyek már napjainkban is elérhetőek, de még csak most indulnak világhódító útjukra. Megtudhatjuk például, hogyan segíti a mesterséges intelligencia a rákgyógyítást, vagy akár a demencia kezelését - de azt is, hogyan veszik át az ügyfélszolgálatok irányítását az egyre tanulékonyabb chatbotok?

És vajon igaz-e, hogy nemsokára a robotok akár öntudatra is ébredhetnek? A legfrissebb cikkekből ez is kiderül.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!