Koronavírus - MSZP: anyagi megbecsülést kell nyújtani a védekezésben részt vevőknek

Koronavírus, 2021.09.22

A koronavírus-járvány elleni védekezés "frontvonalában" részt vevők anyagi megbecsülését és a panelprogram újraindítását sürgette az MSZP elnökhelyettese szerdán.

Komjáthi Imre az MSZP Facebook-oldalán közvetített sajtótájékoztatón a csepeli Kossuth Lajos utca 88. elől jelentkezett, a panelház falára ugyanis egy óriás képet festettek köszönetként a járvány elleni védekezésben részt vevőknek.

Az ellenzéki politikus szerint Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, Németh Szilárd államtitkár, fideszes országgyűlési képviselő és Borbély Lénárd, Csepel kormánypárti polgármestere úgy gondolta, egy falfestmény is elég megköszönni a védekezésben részt vevők munkáját. Az igazi megbecsülést és a tiszteletet béremeléssel lehetne kifejezni a több tízezer szociális szférában, egészségügyben dolgozónak, valamint a rendőröknek, honvédeknek, pedagógusoknak - hangoztatta, és javasolta a minimálbér adómentessé tételét is.

Megjegyezte, a csepeli panelépületet, ha már egyszer felállványozták és lefestették, előtte le is szigetelhették volna.

Komjáthi Imre azt ígérte, ha a jövő évi parlamenti választáson ellenzéki győzelem születik, újraindítják a panelprogramot és önrész befizetése nélkül is lehetősége lesz az embereknek felújítani lakásukat.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!