Mol-Pick Szeged - SG Flensburg-Handewitt: 30-28 (15-14) SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ ÉLŐBEN!

Pick Szeged, 2018.10.14

Újabb nehéz feladat vár a Mol-Pick Szeged együttesére vasárnap délután, hiszen Bodó Richárdék a német Flensburg-ot fogadják az Újszegedi Sportcsarnokban.

Pick Szeged küzdőtér
Eddig nagyon szépen menetel mind a bajnokságban, mind a Bajnokok Ligájában a Tisza-parti együttes. Juan Carlos Pastor mester által irányított alakulat ezidáig nem tudott hibázni és reméljük ez most, a Flensburg ellen sem fog változni. A Szeged 8, míg ellenfele mindössze 4 pontot gyűjtött a Bajnokok Ligájának B csoportjában. A németeknek eddig a HBC Nantes (34-31) és a HC Motor Zaporozhye (31-24) gárdáját sikerült két vállra fektetnie, így nagy csata várható. A Szeged csak rosszabb gólarányával második a csoportban a PSG mögött.  

A vendégeknél a hírek szerint csak a 37 éves Tobias Karlsson nem fog pályára lépni, mert lázas beteg. A keretben ugyanakkor szerepel.

Maik Machulla vezetőedző a Flensburg honlapjának azt nyilatkozta, hogy győzni jönnek Szegedre, egyúttal nagyon nehéz meccsre is számít. Véleménye szerint a Szeged sokat fejlődött az érkező játékosok pedig még tovább erősítették a csapatot.

A mérkőzés és az élő közvetítés is 17 órakor kezdődik, a kommentátor ezúttal is Kovács Máté lesz.

Sajtótájékoztató élőben:



Élő közvetítés:

(Webrádió)

Címkék

Mol-Pick Szeged SG Flensburg-Handewitt EHFCL Élő Live Bajnokok Ligája
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!