3 céges tréning, amellyel hatékonyan fejlesztheted a szervezetedet

PR-cikkek , 2024.04.09

A szervezeti fejlődéshez alapvető a munkatársak folyamatos fejlesztése is.

Tárgyalás Bizonyos időközönként ezért nagyon is érdemes egy-egy képzésbe befektetni. Az alábbiakban bemutatunk 3 olyan céges tréninget, melyek mindegyike hatékony és gyors változást hozhat a vállalkozásunkban!

Tréningtípusok 

A Develor tréningekre és képzésekre specializálódott, tanácsadó cég, aminek portfóliójában rengeteg tréningtípus található. Számukra ez nem egyszerűen munka vagy szolgáltatás, hanem hivatás - ezért , egy professzionális csapattal támogatják a cégeket a fejlődésben.

Tréningjeik között vannak személyes és online térben történő, játék alapú képzések és workshopok is. Az alábbi 3 típust azok számára ajánlják, akik a munkahelyi környezetben előnyben részesítik a személyes hatékonyságot és az együttműködést.

Konfliktuskezelés tréning

Ahol emberek dolgoznak együtt, ott konfliktusok mindig adódni fognak - ám kérdés, miként oldjuk meg ezeket. Egy cég életében számtalan olyan helyzet fordulhat elő, ami stresszt, súrlódást és vitát szül, ezért kiemelten fontos, hogy a felmerülő problémákat megfelelően kezeljük.

Ehhez nyújt segítséget a konfliktuskezelés tréning, ami amellett, hogy eszközöket és technikákat tanít, megismerteti a résztvevőkkel a konfliktusok természetét és jellemzőit is. Így könnyebben felismerhetővé válnak a konfliktusok mögött meghúzódó indokok is. A tréning minden munkavállalói szinten alkalmazható - sőt, ajánlott!

VUCA Mindset 

A VUCA egy betűszó, mely a volatility (változékonyság), uncertainty (bizonytalanság), complexity (összetettség, bonyolultság) és ambiguity (kétértelműség) szavakból alakult. A VUCA jelen világunkat szimbolizálja, amiben számos kihívással kell megküzdenie a magánembereknek és a cégeknek egyaránt. A VUCA Mindset tréning során egy játékon keresztül sajátítják el a résztvevők azokat az agilis készségeket, amelyekkel gyorsan és hatékonyan tudnak alkalmazkodni a folyamatos változásokhoz.

Insights Discovery – csapathatékonyság

Egy szervezeten belül minden munkavállaló egyben egy csapat része is. A csoportokat jellemzően munkaterületek szerint különböztetjük meg, de előfordulhat olyan eset is, hogy egy irodán és csapaton belül 4 olyan ember dolgozik, akik más-más munkafolyamatot visznek. Bármilyen csapatról legyen is szó, a hatékony együttműködés mindig kulcsfontosságú. A csapathatékonyság fejlesztésére kiváló megoldás az Insights Discovery tréning. Ennek lényege, hogy minden egyes csapattag egyéni készségeit, jellemzőit feltárják, hogy a végén a teljes csoportra vonatkozó szinergia rendszert felállíthassák. A tréning végére láthatóvá válik, milyen területen működnek jól a munkatársak és hol kell még javítani a csapatmunkán.

Ha egy cég nem fordít energiát a munkavállalói fejlesztésbe, akkor hosszú távon nem lesz képes alkalmazkodni a változásokhoz, és  így csökkenhet a termelékenysége is. A Develornál minden szervezet megtalálhatja a számára legmegfelelőbb, leginkább szükséges tréninget, munkatársaik segítenek abban, hogy a cég a saját egyéni igényeire szabott képzési tervet, programot alkalmazhassa - ezért is érdemes megkeresni őket!
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!