A fenntarthatóság kérdése az irodában

PR-cikkek , 2024.01.23

A fenntarthatóság nagyon gyakran előforduló kifejezés. Lényegében olyan elvek és gyakorlatok rendszere, amely mind azt célozza, hogy a most élő generációk úgy elégítsék ki szükségleteiket, hogy ne veszélyeztessék a jövő generációk saját szükségletkielégítő képességeit.

Környezetvédelem
A cél valamiféle egyensúly megtalálása a társadalmi, gazdasági és környezeti szempontok között, hogy tényleg hosszú távon is fenntartható legyen az elengedhetetlen fejlődés.

A világon elsőként

A fenntarthatóság nem csak egyénekre, hanem a vállalatokra is vonatkozik. Az OfficeMarket.hu irodaszer webáruház TORK kínálatában például karbonsemleges adagolókat is megtalálhatsz számos egyéb minőségi termék mellett. Ezek választásával és alkalmazásával pedig te is sokat tehetsz – felelős vezetőként vagy munkatársként – bolygónk egészségéért.

A TORK márka valószínűleg mindenki számára ismerős, neve egybeforrt a professzionális higiénia és a fenntarthatóság kifejezésekkel. A világon elsőként ők jelentkeztek egy forradalmian új termékükkel, a karbonsemleges tanúsítvánnyal rendelkező adagolókkal.

Mitől karbonsemleges egy adagoló?

A TORK egy higiéniai megoldásokat és papíralapú termékeket gyártó és forgalmazó cég. Az OfficeMarket.hu irodaszer webáruház kínálatában is TORK kéztörlők, toalettpapír, szalvéta és egyéb higiéniai termékek széles választékát megtalálhatod.

A TORK megoldásai hozzájárulnak mind az otthonokban, mind pedig professzionális környezetben is a fenntartható életmód megvalósításához.

Ennek fényében a TORK adagolóit a fenntarthatóság jegyében tervezik és készítik. Ez vonatkozik az alapanyagok kiválasztására, a megújuló csomagolóanyagok használatára és az újrahasznosítási rendszerekre is.

Tanúsítottan csak megújuló forrásból származó villamos energia felhasználásával gyártják ezeket a karbonsemleges adagolókat, s a fennmaradó szén-dioxid-kibocsátást pedig kompenzálják a ClimatePartner szervezet klímavédelmi projektjeibe történő befektetésekkel.

Maximális higiénia minimális karbonterheléssel

Ma már Európában 27 TORK-adagoló rendelkezik karbonsemlegességet igazoló tanúsítvánnyal. Talán számodra a legismertebbek a toalettpapír- és a kéztörlő-adagolók, ám a hab- és folyékonyszappan-, valamint a sprayszappan-adagolókkal is nagyon sok helyen találkozhatsz már úton-útfélen.

A fent említett irodaszer webáruház gazdag irodaszer választékából sem hiányoznak azok a kiváló termékek, amelyeket a fenntarthatóságot előtérbe helyező cégek és egyének keresnek. Ezek között a TORK termékek, különösen most már a karbonsemleges adagolók is hozzájárulnak ahhoz, hogy a környezeti terhelés sokkal kisebb legyen és eközben még maximálisan összeegyeztessék az erőforrásokat és a társadalmi érdekeket.

Te is nagyon sokat tehetsz saját megfontolt döntéseiddel azért, hogy a globális problémák jelentősen mérséklődjenek.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!