A legjobb babakocsik különböző szempontok szerint

PR-cikkek , 2023.10.20

A szülők igényei manapság folyamatosan változnak, amelyekkel a babakocsigyártók igyekeznek lépést tartani azáltal, hogy különböző praktikus és kényelmi funkciókkal bővítik a modelljeiket.

Babakocsi Ezek közül a fejlesztések közül pedig csak úgy tudod megállapítani, hogy melyek szolgálnak téged igazán, ha a saját egyedi szempontjaidat veszed figyelembe.

Ha a dizájn fontos leginkább számodra

Mivel az elkövetkezendő években a babakocsi lesz a leglátványosabb kiegészítőd, így érdemes egy olyan stílusú modellt választanod, amellyel te magad is tudsz azonosulni. Szerencsére a bababoltok kínálatában és a webáruházakban minden ízlésnek megfelelő babakocsiból válogathatsz.

Ha egy karakteres stílusú babakocsira vágysz, amely nem minden nap jön veled szembe az utcán, akkor javasoljuk, hogy válaszd a Babakocsi Mánia Junama kínálatában kapható egyedi, hímzéstechnikával díszített Hand Craft babakocsik egyikét.

Ha gyakran utaztok tömegközlekedéssel

A megszokott rutinod a tömegközlekedéssel kapcsolatban garantáltan egészen más megvilágításba fog kerülni, miután babakocsival is elkezdesz utazni. A legtöbb villamos és metróállomás ugyanis nem akadálymentesített, így sokat kell majd emelgetni a babakocsit. Arról nem is beszélve, hogy a szűk utasterekben is tudnod kell majd tolni.

Egyáltalán nem mindegy tehát, hogy a kocsi milyen súlyú, mennyire esik kézre a fogása, és milyen széles. Továbbá fontos szempont még az is, hogy egy masszív fékkel is rendelkezzen. Ezáltal ugyanis, ha hirtelen fékez vagy kanyarodik a busz, akkor nem fog majd felborulni.

Az előző pontban említett Junama Hand Craft babakocsik ebben az esetben is ideális választást jelenthetnek, mivel a kompaktabb összecsukáshoz és tároláshoz gyorskioldó kerekekkel, illetve felhasználóbarát központi lábpedálos fékrendszerrel látták el őket. A váz alján található tágas bevásárlókosarat pedig még nem is említettük.

Ha leginkább csak autóval járjátok a várost

Az autóval történő utazáshoz a Travel System a megfelelő választás, amelynek a részét képezi egy mózeskosár, egy babakocsi sportüléssel és egy autósülés, amelyet az autóból kivéve könnyedén rá tudsz helyezni a vázra, így nem kell felébresztened a kisbabát, és könnyen el tudtok jutni A-ból B-be.

Végül pedig a legfontosabb szempont: az életkor

Mivel az első néhány hónapban a kisbabád tulajdonképpen csak alszik, ezért mindenképpen szükség lesz egy olyan mózeskosárra, amelynek puha, párnázott és teljesen vízszintes a fekvőfelülete, illetve magas az oldalfala, hogy védje a picurt a huzattól. Fontos tehát, hogy az általad választott babakocsi váza a mózeskosárral kompatibilis legyen.

Aztán amikor már azt látod, hogy a gyermeked vígan tartja magát a karodban, és folyamatosan változtatni akarja a helyét, akkor jöhet a sportbabakocsi, ami sokkal könnyebb, mint a kezdeti időszakban használt babakocsi, így nagy hasznát veheted majd a mindennapok során. Ráadásul dönthető háttámlával rendelkezik, amelynek köszönhetően hasonló kényelmet biztosít egy útközbeni szundi idejére.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!