Az etetőhajók szerepe a pecázás során

PR-cikkek , 2023.11.28

Manapság rengeteg technológiai berendezés segíti a mindennapi életünket.

Horgász Miért éppen a horgászás lenne az, ahol ne használnánk modern korunk vívmányait? Használjuk ki a rendelkezésre álló lehetőségeket, és legyünk még sikeresebbek!

A Baitboat.hu kínálatában számos olyan etetőhajó található, amik megfizethetőek, és remek segítséget nyújthatnak a pecázás hatékonyságának növelésében. A következőkben részletesen bemutatjuk, hogy mire képes egy belépő szintű etetőhajó és egy GPS-es változat!

Amire egy szimpla etetőhajó képes

A Baitboat.hu etetőhajói közül még a legolcsóbb változatok is rendelkeznek 500 méteres hatótávval. Fel vannak vértezve nagyméretű tárolóval, valamint tempomattal is. Ilyen a Single Carp S1 modell, ami ideális lehet bárki számára az etetés folyamatának megkönnyítéséhez.

A hajót a kívánt helyre lehet navigálni az etetés céljából, és még a szerelék behúzására is alkalmas. Aki számára fontos a megjelenés, az választhat más hasonló eszközt is, például a Carbon Carp C1-et, aminek a paraméterei megegyezők, ám a hajótest mintázata eltérő.

A Double Carp D1 ugyanazt tudja, mint a Single Carp S1. A különbség köztük az, hogy a Double Carp D1 két tartályos kivitelű. Bármelyiket is választja az ember, biztos lehet abban, hogy a hajó kis mérete ellenére a teljesítményére nem lesz majd panasza. A közepes méretű hullámok leküzdése semmilyen szintű problémát nem jelent ezen eszközök számára. A hajótest 100%-ig vízálló, így akár esős időben is be lehet vetni.

Néhány szó a hajók paramétereiről

Az egyes hajók eltérő paraméterekkel rendelkeznek, ezeket a Baitboat.hu webshopjában könnyen ellenőrizni lehet a kiszemelt termékek adatlapján. Itt tájékozódni lehet a pontos méretükről, tömegükről, teherbírásukól és minden egyéb tulajdonságukról.

A hajók többsége 2-3 órás üzemidővel rendelkezik, ami 10-18 behúzásra elegendő. Akkumulátoruk töltési ideje 10-12 óra 230V-ról, gyári töltő használata esetén. Pótakkumulátorral a hajók üzemideje megtöbbszörözhető.

A maximális sebességük 5-6 km/h környékén alakul. Motorjuk hínárvédővel van felszerelve, így lényegében bárhol bevethetők. Az irányítást a hajó oldalain elhelyezkedő motorok tudják megvalósítani, a teljesítményük változtatásának segítségével.

Az etetőhajók navigálása

A normál etetőhajókat egykezes távirányítóval lehet kezelni. A tempomat funkció a távirányító végén érhető el. A hajókon van antenna, ennek segítségével jön létre a kapcsolat a távirányító és az eszközök között. Az antennát le lehet szerelni, és be is lehet hajtani, így ugyanis könnyebbé válik a szállítás.

A GPS-es etetőhajók - mint például a Panzer Carp P1 modell - beépített GPS navigációval rendelkeznek. Ennek hála négy különböző pontot is lehet előre rögzíteni, így egyetlen gombnyomással el lehet vezérelni a hajót a célunkhoz, és közben nem is kell irányítani. Az egyik pontot érdemes a part mellett felvenni, így a hajó egyetlen gomb megnyomásával visszatér hozzánk az etetés vagy behúzás befejeztét követően.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!