Az újév első babái és a velük járó kiadások csökkentése

PR-cikkek , 2024.01.14

Minden év első napján figyelemmel kísérik az első babákat.

Tipli Amerikában az év első gyermeke még pénzjutalmat is kap. Magyarországon nem ilyen szerencsések a frissen szülővé vált párok, de legalább egy napig róluk szólnak a hírek. Tény és való, hogy az új jövevény boldogságot hoz a családba. A kiadásokra, amik a család bővülésével járnak, már kevesebben gondolnak. Megnézzük hát, hogyan spórolhatunk a szükséges kiegészítők beszerzése közben a Tiplino portál közbenjárásával.  

Tárt karokkal vár a Brendon áruház

Aki családalapításra adja a fejét, előbb vagy utóbb megismerkedik a Brendon webáruházzal és országszerte elhelyezkedő áruházaival. Igazi szakértő a babakocsik, kelengye és ruházat terén. Bármi, ami a kis jövevénnyel kapcsolatosan eszébe jutott, itt megtalálható. Sőt, még olyan is, amire nem gondolt.

Nagy szerencse, hogy az olyan költséges, mégis szükséges dolgok, mint a babakocsi, babaágy vagy a biztonsági ülés is megvehető olcsóbban, ha az online bababoltban bevált és kedvezményes Brendon kupont. Friss és “ropogós” kuponokat a Tiplino.hu weboldalon talál, ahol nincs más dolga, mint kiválasztani a számára legmegfelelőbbet, kimásolni a kódot majd a vásárlás utolsó lépéseként a kasszában beváltani azt.

A 2024-es év első babája egy kislány, Blanka lett. Az ő anyukája is biztosan megörül, ha a Brendon bababoltban olcsóbban vásárolhatja meg a szükséges dolgokat.  

Játékot a gyerekeknek!

Magyarországon külön jegyzik azokat, akik a az év első babájaként születtek vidéken, ez Blanka, és külön azokat, akik a főváros első babái. A budapesti babák közül az első egy kisfiú, aki a Donát nevet kapta. Ikrekkel is büszkélkedhetett az újév, mégpedig fiúkkal, szintén Budapesten.  

Az Anyukák kétszer örülnek, amikor végre megszületik a baba és amikor hazavihetik az új otthonába. Ezt követi a sok családtag, akik mind kíváncsiak az új jövevényre és akik elhalmozzák szeretettel, illetve játékokkal. És itt jön a következő fontos kérdés: Miért ne lehetne megvenni olcsóbban a játékokat?

Még szép, hogy lehet, hiszen itt van nekünk a Játéknet.hu webáruház! Nagy segítség, hogy az áruházban kategóriákra vannak osztva a játékok, így ki tudja választani a legmegfelelőbbet. További jó hír, hogy több módja is van a spórolásnak. A legegyszerűbb és állandó módja, hogy a vásárlást a Tiplino portálról indítja regisztrált felhasználóként és a fizetett vásárlási összeg egy részt visszakapja. Ezt nevezik röviden és egyszerűen pénzvisszatérítésnek. Itt van továbbá a kedvezményes Játéknet kuponok beváltása, amelyek sok esetben kombinálhatóak az előbb említett visszatérítéssel.  

Bárhogy is dönt, egy szabály van: látogatás előtt inkább kérdezze meg, mire van szükségük.  
A gyerekek ugyanis sokkal kevesebbel is beérik, mint ahogy azt az anyukák és családtagok elképzelik. Keringenek indenféle listák az online térben arról, hogy a baba születése előtt mit kell mindenképp beszerezni. Tény és való, hogy sok hasznos dologról lehet olvasni, a legjobb azonban megkérdezni azokat, akik már túl vannak a gyerek első évén és így el tudják mondani, mire volt reálisan szükségük. Ha pedig ígyis-úgyis megvenne mindent, amiről olvas, ne feledkezzen meg a spórolási lehetőségekről és a Tiplino portálról.  

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!