Barna és bézs csizma – a stílusos outfit elengedhetetlen részei

PR-cikkek , 2024.01.28

A bokacsizma nem véletlenül az egyik legkedveltebb téli cipővariáció.

Bokacsizma Az pedig, hogy bézs, valamint barna színekben a legkeresettebb, annak az ismeretében nem meglepő, hogy a divat reflektorainak fényében jó ideje tetszeleg ez a két árnyalat. Na, de hogyan, milyen ruhadarabokkal érdemes variálni őket?

Tényleg akármilyen outfit szóba jöhet?

Jóformán igen! Ennek a csizmafajtának az egyik legnagyobb előnye, hogy bármilyen környezetben képes stílusos jelenségként megfelelni. Szoknya vagy nadrág? Mellékes! Hosszú vagy rövid kabát? Nem számít. A lényeg, hogy a bézs bokacsizma egymagában képes borítékolni a trendi fellépést. Na, de azért természetesen akad néhány tipp a tarsolyunkban, amiket megéri ki- és felpróbálgatni. Az alábbi ötleteket a CCC széles választékában megtalálható bokacsizma variációk inspirálták.

Íme, néhány ellenállhatatlan szett!

A farmer, pulóver, téli dzseki kombináció nem tartozik a vadítóan új variációk közé, de még mindig elképesztően népszerű, és a végeredmény is trendi. A farmer szabását ildomos aszerint megválasztani, hogy az mennyiben támogatja a bokacsizma szépségét. Azok a nadrágok kevésbé előnyösek, amik trapézosak, és szinte elrejtik a nagyvilág szemei elől a csizmákat. Ellenben a sztreccses, feszes, vagy legalábbis egyvonalú darabok kihangsúlyozhatják a hordott lábbeli stílusosságát.

Ha maga az öltözet minimalista vonalat követ, akkor a legjobb, ha a CCC online felületén olyan barna bokacsizma kerül az érdeklődés célkeresztjébe, ami extra díszítésekkel nem rendelkezik. Manapság ugyanis nagyon divatos az extra díszítőelemek használata, mint amilyenek a gyöngyök, láncok, vagy műszőrmés betétek. De ha a cél az egyszerűség, akkor bőven elegendő a csizma eredendő szépségére hagyatkozni.
A másik kedvelt megjelenési variáns az üzleties, kicsit elegáns, hivatalos fellépés. A bokacsizma, úgy, ahogy van, tökéletes alapként szolgál hozzá. A sötét, barna vagy fekete szövetnadrág, hozzá társított blézerrel pazar választás, ami azonnal elegáns hatást kelt. Ez az üzleties stílus szabadabb formája, azaz akár egész napon át élvezhető mindenféle kényelmetlenség nélkül. Amikor az időjárás engedi, akkor a szoknya plusz blúz kombináció is kitűnően működik, de nyilván amikor odakint repkednek a mínuszok, akkor érdemes a praktikumot első körben figyelembe venni, aztán jöhetnek az esztétikus jellemzők.

Az extravagancia szerelmesei bátran beválogathatják azokat a bokacsizmákat, amikből a gyártók nem hagyták ki a kurázsit az ékesítés folyamatában. Egészen extrém modellek is felfedezhetőek a palettában, amik ráadásul nagyon jól harmonizálnak a vagányabb kiegészítőkkel.

A kivételek erősíthetik a szabályt?

Mindig akadnak olyan egyéni preferenciák, amik végül felülírják a jó tanácsokat, és ez így van rendjén. Sokat segíthet a sikeres választásban a próba. A személyes tapasztalatszerzés ereje online képekkel, leírásokkal nem körözhető le. Szerencsére a CCC üzletei országszerte felkereshetőek, ezáltal akár a legvadabb, és legegyszerűbb modellek is megversenyeztethetőek egymással. A fő, hogy végül kompromisszummentes döntés szülessen a maximális elégedettség jegyében.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!