Dobjuk fel kültéri dekorációkkal a kertet

PR-cikkek , 2023.08.18

Egy tér berendezéséből nem hiányozhatnak a dekorációs elemek.

Majom dekoráció Ezek pontosan olyan hatással tudnak lenni egy adott enteriőrre, mint az a különféle kiegészítők esetében működik a divat területén, illetve a picinyke, de annál lényegesebb hozzávalók a főzésnél. Hiányozhat, de akkor valami ürességérzés tölti el általában a szemlélőt. A külső területek, a kert, a terasz, illetve az erkély berendezésekor is érdemes tehát kültéri dekorációt választani.

Szárnyaljon szabadon a fantáziád

A DODO kültéri dekorációival remekül feldobhatod a teraszod, az erkélyed, illetve a kerted minden egyes négyzetcentiméterét. A kisebb-nagyobb kerti szobrok, kavicsok, kaspók, de akár még egy jól megválasztott függőágy is izgalmat csempészhet az adott térbe. Utóbbi ráadásul még igazán kényelmes és hasznos is, ha a fáradalmakat szeretnéd kipihenni. Fellógathatod egy arra alkalmas eszközzel, de speciális keretbe is helyezheted.

Az izgalmas hatás ugyanúgy igaz a dekorációs elemként használt függönyökre és egyéb textilekre is. Az anyagok és minták sokfélesége és a színek játéka nagyon egyedi és érdekes hatást kelthet. Akár persze a falakat is dekorálhatod számos módon. Nemcsak festékekkel vagy tapétával, hanem érdekes egyéb burkolóelemekkel is díszíthetsz. Jöhetnek ide akár még képek és tükrök is, de a kerámiák és a fa elemek is remekül érvényesülhetnek. Persze a védelmükről nem árt gondoskodnod.

Tedd pezsgővé vagy nyugodttá

A kültéren persze a napsugarakat is remekül lehet élvezni, de ha már elég belőlük, akkor a vidám napernyők és napellenzők védelmében továbbra is a szabadban időzhetsz. Ezek persze a védelem mellett kiváló dekorációs elemként is funkcionálhatnak, különösen abban az esetben, ha a teraszod, illetve erkélyed stílusához tökéletesen illeszkednek anyagukban, színükben és formavilágukban is. A kültéri szőnyegekre is ugyanez áll. Kényelmet és eleganciát kölcsönözhetsz a külső területeidnek használatukkal.

A növények, virágok és az azokat tartó kaspók, virágtartók és cserepek is nagyban meghatározzák a hangulatot, hasonlóan a belső terekhez. Életet visznek mindenhova, frissebbnek érezhetjük magunkat egy kicsit a társaságukban.

Az elemek harmonikus összhangjával

A hozzáértők azt szokták javasolni, hogy a külső területed is próbáld meg a belsőhöz hasonló stílusúra formálni, hiszen az egyben annak kiterjesztéseként is működhet a melegebb időszak beköszöntétől a fagyos szelek megérkezéséig. Helyezz kintre is megfelelő világítótesteket és persze a megfelelő hangulat megteremtésére is gondolj. A gyertyák, mécsesek és a vihar- vagy hurrikánlámpák segítségével izgalmassá teheted az egész kertet, teraszt vagy erkélyt is.

Ha minden, a berendezés és a dekoráció is harmonikus, akkor biztos lehetsz abban, hogy a kültéri programokhoz megteremtetted az ideális keretet. Már csak egy dolog maradt: gondoskodj ott izgalmas és élvezetes programokról!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!