Egész nap a számítógép előtt ül a gyerek? Itt a biztos recept!

PR-cikkek , 2024.01.25

Egész napos számítógépezés, tévénézés, lustálkodás? Napjaink egyik legégetőbb problémája, hogy a túl kényelmes mindennapokban a virtuális világban vagy az interneten töltjük a legtöbb időt.

Gyerek quad A fiatalabb generációk pedig még inkább. Talán ezerből egyszer beválik, hogy szigorral vagy házi feladat írással próbáljuk ellensúlyozni a problémát, de a kulcs inkább az lenne, hogy valami olyat találjunk, ami magával ragadja a gyerkőc figyelmét. Mint például a gyerek quad!

Bármilyen radikálisan is hangzik, bizony ma már a kisebb csemeték is bátran próbálkozhatnak ilyen hobbival. Amennyiben nem tudod, hol fogj hozzá egyáltalán a kereséshez, érdemes körülnézni a Szigetmotor gyerek quad kínálatában. Itt minden fontos információt megtalálhatsz és kérdezhetsz a szakértőktől - akár biztonsági, óvintézkedési tanácsokat is kaphatsz, kaphattok.

Gyerek quad? Nem olyan őrültség, mint hangzik!

Elsőre talán kisebb sokkhatás érte a szülőket - főleg az anyukákat - mikor meghallották a quadozás ötletét. Pedig egyáltalán nem olyan nagy dolog ez. Vagyis az, de pozitív megközelítésben! Hiszen a mai, kifejezetten gyerekeknek szánt darabok biztonságosak, könnyen használhatóak. Az elektromos típusokat például csak fel kell tölteni, és akár egész napra rendelkezésre állnak.

A quadozás óriási élmény, és még hasznos is!

Quadozni felejthetetlen élmény - aki próbálta már, aligha vitatkozik ezzel az állítással. Aki még nem, annak itt az idő, akár a gyerkőccel együtt! Amellett, hogy egy igazán izgalmas és kalandos hobbiról van szó, és a kicsi a szabadban élvezheti mindezt, számos egyéb módon hasznosul a tevékenység. Például megtanulja a vezetés és közlekedés alapjait, fejlődnek a motoros készségek, és így tovább. Mindezt úgy, hogy közben észre sem veszi, játékos alapon. Nem a sarokban ülve kell szavakat tanulni vagy leckét írni. De azért vigyázzunk: ha rákap - márpedig így lesz - nincs visszaút!

Válaszd ki a tökéletes járművet a gyerkőcnek!

A Szigetmotor széles kínálatában gyermek, junior és felnőtt méretek, benzines vagy elektromos meghajtással működő járművek egyaránt megtalálhatóak. A gyerek quadok mellett pedig Pit-Bike-okat, cross motorokat, robogókat is lehet vásárolni, vagy akár jó ár-érték arányú és minőségű, eredeti kéziszerszámokat és műhely szerszámkocsikat.

A szakértői csapat 1993 óta foglalkozik motorkerékpárok, quadok értékesítésével és javításával. A legnagyobb európai és Japán márkák gyártóival, forgalmazóival állnak partneri kapcsolatban. Mint például a német KXD Motor, a Kraftwelle-Germany, vagy az olasz LEM Motor legnagyobb hazai viszonteladóiként is működnek.

A webáruházban könnyedén, akár segítséggel is kiválaszthatod az ideális, minőségi járművet, amit az ország bármely pontján, indításra készen megkaphatsz. Csupán egy rövid betanításra lesz szükség, és már indulhattok is!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!