Focis kártyák – végtelen mennyiségben!

PR-cikkek , 2024.03.31

Mindig is odavoltál a focis kártyákért, a Panini-matricákért és alapvetően 0-24-ben követed a mérkőzéseket? Ma már fizikai és virtuális formában is beszerezheted a legnagyobb sztárokat, akikkel “élesben” is rúghatod a bőrt konzolon keresztül! Ha pedig a gyűjtögetés nagymestere vagy, a polcon is összerakhatod álmaid kezdő tizenegyét.

Focilabda
Felkészültél az elsöprő lendületű világsztárok begyűjtésére? A Collect All Panini Adrenalyn XL Calciatori legújabb kiadása újabb és újabb kalandokat hozott el számodra!

Mik azok a Panini-kártyák?

A Panini talán a legnépszerűbb és legismertebb kártyagyűjteményeket kínálja hosszú évek, évtizedek óta. A régi kor klasszisai és a legendák mellett napjaink legnagyobb sztárjai is elérhetőek, méghozzá különleges kiadásokban. Mára szinte szinonimájává vált a gyűjtögetésnek a Panini, nem is véletlenül. Gyűjtőknek, a focis játékok iránt rajongóknak és sokaknak óriási örömhír, amikor újabb és újabb kártyákat lehet felbontani. Ha pedig úgy gondoljuk, cserélhetjük, adjuk-vehetjük is őket egymás között.

Panini Calciatori kártyák

A Calciatori az olasz labdarúgó-bajnokság, vagyis a Serie A Panini-kártya kollekciója, amit évről évre piacra dobnak – és nemcsak Itáliában, szerte a világon nagy népszerűségnek örvendenek. Mára már szinte részévé vált az olasz futballkultúrának, ami szurkolókat és sportembereket köt össze ország- és világszerte.

A Calcio elnevezés ma már egybeforrt a taktikával, az eleganciával és a győzelemmel. Nem kell bemutatni az olasz edzőket, nemzetközi sikereiket – ahogyan a helyi csapatokat, játékosokat sem különösebben. A Panini legújabb gyűjteményeiben az olasz foci iránt rajongóknak kedvez igazán – jól tudjuk, van is belőlük nem kevés!

Hol használhatjuk fel őket?

Nemcsak gyűjtőtárgyként, hanem például virtuális focis játékokhoz is alkalmazhatjuk őket. Sőt, ma már talán ez utóbbi a népszerűség fő oka. Ebben a világban, például a FIFA-játékokban ezek a kártyák teljesen új dimenziót nyitottak meg a játékélményben. Az Ultimate Team üzemmód például lehetővé teszi, hogy saját csapatot építsünk és kezeljünk, ahol többek között húzással és vásárlással lehet beszerezni a legnagyobb csillagokat. A kártyák pedig különböző tulajdonságokkal és statisztikákkal rendelkeznek, amelyek meghatározzák az adott játékos teljesítményét.

Focis kártyák végtelen választéka

Itt az idő felvenni a kesztyűt társaiddal és beszerezni a lehető legjobb lapokat. Gondolkozz úgy, akárcsak a Calcio mesterei, és csapj le a lehetőségekre. De ne feledd: a bajnokságot nem a csatárok, hanem a védelmek nyerik – vagyis hosszú távon kell gondolkodnod. Platini, Buffon és a régi legendák mellett napjaink sztárjai is visszaköszönnek a prémium lapokon.

Több száz gyűjthető kártya, kollekció és focis kártyacsomag, amire csak szükséged lesz – szinte mind elérhető a Collect All széles kínálatában. De akár egyéb prémium limitált kiadásokba, ún. csillogós kártyákba is belenyúlhatsz.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!