Hófödte kastélyok és meghitt vendégházak – Téli esküvői helyszín ötletek

PR-cikkek , 2023.12.02

Általában a nyár az az évszak, amelyet a legtöbben választanak sorsukmegkötésére, a leendő párok ritkán gondolják, hogy bevállalják az esküvő télentörténő megszervezését.

Téli esküvő Az utóbbi időben azonban a tapasztalatok azt igazolják, hogy sok pár ellenáll a kísértésnek, hogy a nyári szezont válassza, helyette egy varázslatos helyszínen, szerencsés helyzetben hófödte tájban mondják ki a
boldogító igent!

A Journal des Femmes szerint a menyasszony és a vőlegény lehet zseniális, a hangulat elbűvölő, romantikus és eredeti, ha az esküvőre a hideg évszakban kerül sor. Ezenkívül árban is rengeteg előnye van, nemcsak sokkal több a szabad hely, de rengeteg kedvezmény is várja az ifjú párt. A dekoráció hangulata pedig semmihez sem fogható, amelyet az ünnephez is lehet igazítani. A menyasszony ruhája varázslatosan beillik egy ilyen tájba, legyen az egy szolid visszafogott ruha, de ez egy olyan megismételhetetlen alkalom, amikor egy színes menyasszonyi ruha is tökéletes lehet.

Csodálatos téli helyszínek, egy meseszép ceremóniához

1. Csalogány Esküvő és Rendezvényközpont, Tiszaalpár

Távol a város morajától, a természet ölében olyan hamisítatlan vidéki helyszín vár, amely akár 250 vendég befogadására is felkészült. A tágas, nyitott terek, a panorámás rendezvényterek a helyszíni szertartásnak, majd ezt követően a felejthetetlen bulinak is remek. Nem maradtok magatokra, akár a komplex szervezésben is segítséget kaphatok, a menü- és italsorok összeállításában, a zenekar és vőfély megtalálásában, vagy a dekoráció kialakításában.

2. Erla Villa, Eges

A tél szerelmesei számára egy ízig-vérig romantikus hangulatú helyszín, amely egyedi, exkluzív külső és belső látványvilággal is fel van szerelve egy kisebb, családias ceremónia lebonyolításához. A párok nem csak a lakodalom, de akár a szertartás helyszínének is választhatják a villát, igény esetén a zúzmara-virágos fák alatt egybekelve. A mesés hangulat mellett pedig garantált az egyedi, profi chef által elkészített ünnepi menü.

3. Le Til Kúria, Biri

Egy téli esküvő hangulata egyszerűen semmihez sem fogható, jól tudja ezt a kúria is, ahol az érkezés pillanatától minden fontos momentumot egy helyen zajlik. A készülődés, a kreatív fotózás, az álomszép szertartás a kültéri kápolnában, majd a bálteremben folytatódó hajnalig tartó buli, és a megérdemelt pihenés az exkluzív szobákban, miközben a hófödte park mesés látványt nyújt.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!