Kávézója sikere a megfelelő bútorokon is múlik, ne hagyja figyelmen kívül!

PR-cikkek , 2023.09.24

Bármilyen jó is lehet a kávé, amit a vendéglátóhelyén felszolgál, az emberek azért is ülnek be egy-egy kávézóba, hogy ott kényelmesen töltsék el az időt, beszélgessenek, vagy akár dolgozzanak is, nemcsak a különleges kávék íze miatt.

Székek
A nyugodt környezet, a kényelmes és funkcionális bútorok is hozzájárulnak ahhoz, hogy egy élmény legyen elfogyasztani adott helyen egy kávét, ezért a tulajdonosoknak mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy megfeleljenek az elvárásoknak. A hangulat a megfelelő bútortípusokkal, azok tökéletes elrendezésével megteremthető.

Idézze meg az exkluzív, klasszikus kávézók hangulatát!

A klasszikus kávéházi hangulathoz nem csupán a legjobb pörkölésű prémium alapanyagokra, minőségi kávéskészletekre van szükség, de nagyszerű, stílusos berendezésekre is. Csempéssze a nívós kávézók hangulatát vendéglátóhelyére a Dublino elsőrangú, tartós székei segítségével!

A különféle vendéglátóhelyek hangulatához nagymértékben hozzájárul a berendezés milyensége, állapota, így egyáltalán nem mindegy, mit választunk, amikor a helyiségek bebútorozására kerül a sor. Az általános székek helyett érdemes magas igénybevételre tervezett, de kényelmes, valamint a kávézó atmoszférájához illő székeket, továbbá asztalokat és más bútordarabokat választani a kényelem, valamint az egységes összkép érdekében.

Kávézóbútorok minden stílushoz

A vendéglátóhely tervezésénél lényeges kérdés a megvalósítani kívánt stílus, illetve ennek megfelelően a hozzáillő bútorok megvásárlása. A szaküzletek kollekcióiban a régi kávéházak hangulatát idéző elegáns, klasszikus, favázas, bőrberakásos székeket és asztalokat éppúgy talál, mint modern, minimalista irányvonalat követő design vagy bohém, romantikus bútordarabokat.  

Meglévő berendezés felfrissítésére, kiegészítésére is alkalmasak lehetnek az újonnan vásárolt székek, amennyiben a stílusuk megegyezik, de manapság az eklektikus enteriőrök is trendinek számítanak.

Időtálló design és kialakítás

A prémiumminőségű bútorok közös jellemzője az időtálló, tartós kialakítás, valamint az örök érvényű formavilág, ezáltal hosszú évekre biztosítani tudja a hely elegáns és komfortos berendezését. A megfelelő bútorok megtalálása azonban csak egy szelete a kávézó sikerének, a jó térkihasználás, a megfelelően tágas, intim környezet megteremtése is lényeges.

Bármilyen bútorterven is gondolkodik, a méretek és az arányok rendkívül fontosak ahhoz, hogy a bútor összhangba kerüljön az általános belső kialakítással. A bútorok elhelyezésének biztosítania kell a szabad közlekedést, az áramlást, mert ettől is érzik komfortosan magukat a vendégek. Minél kiegyensúlyozottabb a bútorok elrendezése, annál megnyugtatóbb a látvány és a komfortérzet, ez pedig arra ösztönzi a vásárlókat, hogy újra és újra visszatérjenek.

Válassza ki a megfelelő stílusú, méretű és arányú székeket és asztalokat, teremtsen egyensúlyt a kényelem és a helykihasználás között, hogy minél jobban kielégítse vendégei igényeit!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!