Kedveskedj ismerősödnek cuki lajháros ajándékkal!

PR-cikkek , 2023.09.25

Miért olyan népszerűek manapság a lajháros minták? Mi az oka annak, hogy egyre többen választanak pólóra, bögrére, kispárnára lajháros rajzot? Ez biztosan nem véletlen! Cikkünkben bemutatjuk, mit jelképez ez az állat, és kit lehet meglepni ilyen ajándékkal.

Lajhár
A lajháros minta népszerűségének oka

A lajhár egy olyan emlős, amelyről a lassúság, a nemtörődömség jut az emberek eszébe, éppen ezért sokan azonosulnak is vele. Ha neked is van olyan ismerősöd, aki szeret halogatni, ráérősen dolgozik, vagy sokat alszik, akkor mindenképp lepd meg őt egy lajháros ajándékkal a Print Fashion oldaláról.

Ezen az oldalon nagyon sokféle mintát találsz egyébként is, amit kérhetsz pólóra, pulóverre, atlétára, de akár bögrére vagy kispárnára is. A lajhár mindegyiken jól mutat, hiszen egyrészt ez egy nagyon kedves állat, amelyről sokféle rajz készíthető, másrészt tipikusan alkalmas arra, hogy kifejezd a szeretetedet általa.

Válassz az alapján mintát a webáruház kínálatából, hogy mire kerül a rajz: kispárnán jól mutat egy alvó lajhár, egy bögrén pedig a kávét iszogató cukiság. Fáradt kamaszgyerekednek, állandóan késésben lévő munkatársadnak, folyton elkéső barátodnak is ideális meglepetés készíthető. Az ismerősöd, akit meglepsz az ajándékkal, biztosan értékelni fogja, hogy ilyen finoman fejezed ki, hogy elfogadod őt olyannak, amilyen.

Mit jelképez a lajhár?

Merthogy mit is jelképez a lajhár valójában? Ez az élőlény egzotikus helyen él, egész nap egy fán lóg, és semmit sem csinál. Csak eszik és alszik. Éppen ezért használunk olyan fogalmakat vele kapcsolatban, mint a lustaság, ráérősség, lassúság, pihenés, semmittevés, nyugalom.

Vannak olyan emberek, akik nem szeretik a pörgést, kényelmesen, a saját tempójukban végzik a feladataikat. Ez sokak számára roppant idegesítő is lehet, ám érdemes elfogadni a tényt, hogy vannak, akiknek ilyen a habitusuk.

Ha pedig szeretünk valakit, akkor a hibáit is szeretjük, és ezt ki is fejezhetjük egy egyedi ajándékkal.

A lajháros minta a pólókon azért is olyan népszerű manapság, mert sokan irigykedve tekintenek erre az állatra. A napi stressz, az állandó pörgés, a multitasking sok energiát felemészt, ezzel szemben egy nyugodt lajhár sosem idegeskedik. Ezt az érzést szeretnék átélni oly sokan: emlékeztetőül viselve a lajháros pólót.

Hogyan rendelj lajháros pólót?

Ha a Print Fashion oldalán szétnézel, láthatod, hogy igen sok lajháros minta van, de más cuki állatos grafikával is találkozhatsz az oldalon. A pólóra kérve a rajzot arra ügyelj, hogy jól add meg a méretet.

A felsők 100% pamutból készültek, a minta digitális technológiával kerül rájuk, így a ruha mosógépben is mosható nyugodtan.  

A ruha színét is te választhatod ki a minta alapján. Nemcsak kerek, hanem V nyakú pólók is vannak az oldalon, eszerint is választhatsz terméket. Roppant könnyű a navigáció az oldalon, így percek alatt megrendelheted szerettednek vagy magadnak a lajháros pólót – és nem is kell ehhez semmilyen különleges alkalom!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!