Kezdj el időben felkészülni a télre!

PR-cikkek , 2023.09.25

A szemfülesebbek talán már találkoztak akár a közösségi médiában, akár a valóságban azzal a látvánnyal, hogy bizonyos áruházak már a tanévkezdés lecsengését követően átnyarglatak a téli díszek és a karácsonyi dekorációk témájára.

Autó hóban Így aki egy-egy lakberendezési áruházba téved, az bizony ne lepődjön meg, ha már piros és arany karácsonyfadíszek állnak halomban a polcokon!

Mondhatnánk, hogy mennyire korai és felesleges, ugyanakkor valahol logikus is, hiszen így több hónapra elosztva pipálhatjuk ki a karácsonyi készülődés teendőit. Sőt, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy nem ez az egyetlen téma, amiben nem árt kicsit korainak lenni? Mai írásunkban mutatunk még valamit, ami hasonlóan fontos, ha nem még fontosabb!

Várd felkészülten a telet!

Bizony, autós szempontból sem árt időben felkészülni a csúszós, zimankós őszi/téli hónapokra, éppen ezért érdemes időben elkezdeni a nézelődést és a válogatást a Royal Tuning téli autófelszerelései között.

Ilyenkor még bőséges a kínálat, várni sem kell, raktárról szállítja is a fent említett webáruház a megrendelt darabokat, így el tudod helyezni akár a garázsban, akár egy tárolóban a megrendelt termékeket. Elővenni pedig csak akkor kell majd, amikor már az időjárás-jelentés, no meg persze a saját érzékszerveink úgy ítélik meg, jobb minél hamarabb átváltani a téli felszerelésekre.

Persze ehhez fontos, hogy előre gondolkodjunk, tervezzünk, és persze cselekedjünk.

Amikor már túl késő…

Így aztán ha jót akarunk magunknak, akkor semmiképp sem várjuk azt meg, hogy leessen az első hó, vagy jöjjenek az első fagyok. Hiszen akkor már túl késő, nem fogunk tudni útnak indulni, gyermeket oviba, iskolába vinni vagy munkába menni.

Szerencsére most még időben vagyunk, így gondoljuk végig, mi az, ami hiányzik a téli autós felszereléseink közül, mi az, ami pótlásra szorul. Segítünk egy listával, amit ki tudsz pipálni:

  • Jó minőségű téli gumira mindenképp szükség lesz.
  • Erősebb ablaktörlő lapátok sem ártanak.
  • Egy-egy flakon páramentesítőt is érdemes az autóban tárolni.
  • Szélvédőhöz való vízlepergető nanospray is kapóra fog jönni rosszabb idő esetén.
  • Fázósabb sofőrök a fűthető üléshuzatról se feledkezzenek meg!
  • A LED fejlámpával ellátott sapka hasznos lehet hajnali vagy esti utazás során, illetve ha bármi gond adódik az autóval, fázni sem fogunk, és még a kezünk is szabad marad.
Amint láthatjuk, számtalan hasznos és praktikus eszköz van, amik mind-mind azt hivatottak segíteni, hogy minél komfortosabban és gördülékenyebben tudjunk vezetni még a nehezebb téli viszonyok ellenére is.

Ne halogassunk!

Ugye, ismerős a mondás, hogy “a halogatás a tett halála?” Minél tovább húzzuk a téli felkészülést autóvezetés szempontjából, annál több kalamajka várhat ránk.

Éppen ezért úgy gondoljuk, itt a kiváló alkalom: a Royal Tuning webáruház kínálata ideális, az idő még szép, néhány percet pedig tudunk szánni arra, hogy megrendeljük azt, ami jelen állás szerint hiányzik a téli autós készletünkből!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!