Maximális kikapcsolódás Hévízen

PR-cikkek , 2024.02.29

Amikor a tökéletes helyszínt keressük, ahol módunk nyílik feltöltődni, elsősorban olyan városok jöhetnek számításba, ahol valóban minden pillanat rólunk szólhat.

Hotel Lotus Fontos, hogy lazíthassunk egy közeli wellnesshotelben, miközben körbejárhatjuk a nevezetesebb látványosságokat is.

Hévíz minderre lehetőséget kínál, és nem csupán a csodálatos helyszínei által, hanem az itt megtalálható Lotus Therme Hotel & Spa***** szálloda révén. Ebben a relaxációs komplexumban megtapasztalhatjuk a gyógyvíz jótékony hatásait, balneoterápiás kezeléseket, kényeztető masszázsokat vehetünk igénybe, de kipróbálhatjuk a gőzkabint és a finn szaunát is. Természetesen itt még nem ér véget a sor, ugyanis számos olyan szolgáltatás közül választhatunk, amelyek hozzájárulnak a teljes kikapcsolódáshoz.

Miért nevezik az élet forrásának?

A Balatontól 7 km-re található üdülőváros, Hévíz nem véletlenül kapta meg az élet forrása címet. Amint megérkezünk, azonnal magával ragad egy különleges érzés, hiszen kastélyok, várromok, neves borvidékek, közkedvelt csárdák tarkítják, és persze itt található a wellnessélményeket kínáló Lotus Therme is. Az élet forrása megnevezés magára a termáltóra utal, amelynek számos jótékony hatása ismert az egészségünkre nézve.  

A meleg vízben történő fürdőzés igazi felüdülés megfáradt testünk számára, de persze a relaxáció lelki és mentális szinten is segít feltöltődni.  

Hévíz ráadásul gazdag látnivalókban is, ha tehát egy kirándulással is egybekötnénk a wellnessprogramokat, akkor feltétlenül látogassunk el az ajánlott helyszínek egyikéhez.  

Megismerkedhetünk Hévíz kincseivel és a környékbeli nevezetességekkel

A Schulhof sétány, a Jézus szíve templom, a Városháza, de az Egregyi pincesor és a hévízi termelői piac is igazán felejthetetlen pillanatokat kínál. Nem kell messzire mennünk, ugyanis 7 km-rel arrébb már Keszthely látnivalói közül is szemezgethetünk. A Festetics kastély & Helikon kastélymúzeum, a Népviseletes Babamúzeum, a Csigaparlament szintén a legnépszerűbb nevezetességek közé tartoznak.  

Természetesen még egy kicsit távolabb, körülbelül 15 km-re a Mézeskalács Múzeumot is megtekinthetjük, ha viszont úgy döntenénk, hogy Zalaszántó helyett inkább a hévízi Lotus Therme ötcsillagos szállodában pihennénk, átadva magunkat a maximális kikapcsolódásnak, az szintén kiváló választás.

Milyen szolgáltatások várnak ránk a wellnessparadicsomban?

Gyógyvizes fürdő, kültéri és beltéri medencék, Kneipp-medence, szaunavilág vár ránk, ugyanakkor kényeztető masszázst is igénybe vehetünk. Ha pedig a kikapcsolódás mellett sportolnánk is, az exkluzív szállodában erre is lehetőségünk nyílik.  

A klasszikus relaxációs élményeken túl gyógyászati kezelések is elérhetők, köztük pakolások és speciális fürdők, valamint elektroterápiák is.  

Egy hely, ahol minden rólunk szólhat, vagyis támogathatjuk a testi-lelki felüdülésünket, ezáltal pedig az egészségünkért is aktívan tehetünk.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!