Mire kell figyelni a fürdőruha kiválasztásakor?

PR-cikkek , 2024.02.25

Mit vegyünk fel a strandoláshoz? Ideje belevetnünk magunkat a fürdőruhavadászatba! A tökéletes változat megtalálásához néhány szempontot figyelembe kell venni.

Fürdés Az alábbiakban ezeket gyűjtjük össze.

A minőségre kiemelt figyelmet kell fordítani, ugyanis csak ebben az esetben garantált, hogy biztosítja a kifogástalan kényelmet és a tökéletes megjelenést. A StreetSport fürdőruha és fürdőnadrág választéka nők, férfiak és gyerekek számára is biztosít kiváló minőségű, divatos darabokat. Érdemes megnézni a kínálatot.

Meg kell találni az arany középutat

A női fürdőruhák esetében az aktuális divatba minden belefér, azonban nem mindegy, hogy melyik változatra esik a választás. Számít például, hogy milyen az alakunk, és mit szeretnénk kiemelni, illetve elrejteni. Nem érdemes olyan darabot választani, ami a nyaktól egészen a térdig takarja a testet, de olyat sem, ami mindent megmutat. Meg kell találni az arany középutat.

Sokan gondolják úgy, hogy egy egyszínű, egyrészes darab mindenkinek jól áll. Ez nincs így, például homokóra alkatnál valószínűleg jobb választás lesz egy kétrészes fürdőruha. Színek tekintetében arra kell figyelni, hogy a világos darabok optikailag nagyítanak, míg a sötét változatok kicsinyítenek.  

Kerülni kell a silány darabokat

Ugyanúgy, ahogy a fürdőnadrágok esetében, a fürdőruháknál sem mindegy, hogy mire használjuk. Ugyanis ez alapján kell megválasztani az anyagot. Ha a ruhadarab néhány alkalommal lesz használva egy gyógyvizes terápia során, akkor minden bizonnyal jóval kisebb terhelésnek lesz kitéve, mintha egy élményfürdő óriáscsúszdáján viselnénk.  

Kevés kellemetlenebb helyzet van, mint amikor a fürdőzést azért kell befejezni, mert elszakadt a fürdőruha. Szóval a választás során körültekintőnek kell lenni, és kerülni kell a silány darabokat. Készüljön strapabíró anyagból, megbízható gyártási technológiával. Érdemes olyan márkát választani, mint a StreetSport által forgalmazott Regatta, amely nőknek, férfiaknak és gyerekeknek is gyárt különleges ruhadarabokat.

A fürdőruha élettartamának növelése

Ha sikerült megtalálni a tökéletes fürdőruhát, ami tökéletesen passzol, és a színei, mintái is csodálatosak, akkor az élettartamának növelésére érdemes törekedni. A fürdőzést követően ki kell öblíteni, hogy ne maradjon benne tengeri só, homok és egyéb szennyeződés. A kézi mosás után óvatosan kell kinyomkodni az anyagot, és árnyékos helyen kell szárítani, mert a közvetlen napsugárzás hatására kifakulhat.

Amennyiben nincs idő megszárítani a vizes fürdőruhát, javasolt elkülönítve tárolni a táskában. Amint lehetőség adódik rá, azonnal ki kell venni, kimosni és megszárítani. Kímélő mosási programot kell használni, kerülni kell az öblítő használatát és a centrifugálást. A zavaró naptejfoltok elkerüléséhez pedig érdemes a fürdőruha felvétele előtt körülbelül 15-20 perccel használni a fényvédőt. Miután beszívódott, már bátran felvehető a bikini.  

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!