Ott a helye a többször használatos italtartóknak a városi tömegrendezvényeken is

PR-cikkek , 2023.09.29

Amikor véget érnek a városi rendezvények és elvonul a tömeg, a vendéglátóknak még nem ér véget a munka, hiszen az ott maradt rengeteg szemetet valakinek össze kell szednie, a szemétszedőket meg kell fizetni, ami jelentős többletkiadáshoz vezet.

Cuprevolution
Újrapohár használata

Vannak megoldások, amelyekkel jelentősen csökkenthető a hátrahagyott szemét, az egyik ilyen, hogyha a városvezetés újrahasználható poharakat vesz igénybe, például a Cup Revolution oldaláról.

Egyedi kivitelezés előnyei

Az újrapoharak használata túl azon, hogy jóval kevesebb szemét termelődik, további előnyökkel is jár: az egyik a poharakhoz kapcsolódó szolgáltatás, hiszen a logisztikai vagy mosogatási feladatokkal már nem kell foglalkozni, mindenről gondoskodni fog a gyártó.  

A másik, hogy a helyi vendéglátóhelyekkel, intézményekkel együttműködve a saját grafikás újrapoharak, másnével RevoCup-ok nem csupán a fenntarthatóságot szolgálják, hanem hatékony marketingeszközként is funkcionálnak.

Ha még bizonytalan vagy…

Ha még nem vagy meggyőződve arról, hogy az újrapoharak a te településeden tudnak-e működni, a bérléssel lehetőséged van arra, hogy kipróbáld anélkül, hogy az egyedi tervezésbe belebonyolódnál.  

Csökken a szemét költsége

Ha sokat költesz eldobható poharakra, magasak a szemétszállítási költségeid, az újrapohár rendszere remek megoldást kínál a költségek csökkentésére, hiszen nem kerül a körforgásba olyan pohár, amit egy használat után ki kellene dobni. Arra sem kell számítani, hogy a köztéri szemetesek mellett halomban állna az elszállítandó műanyag pohár.  

Óvod a környezetet!

A RevoCupok használatával biztos lehetsz abban, hogy a poharak élettartamának lejártával sem kerülnek a szeméttelepre. Az akár ötszáz használat után, vagy az esetleges sérülések következtében idő előtt megrongálódott poharakat összegyűjtik, megolvasztják és regranulátumot hoznak létre. A granulátumok később ismét megolvasztásra kerülnek és padló, virágláda vagy éppen komposztkeret lesz belőle. Tehát egyetlen alkotóeleme sem vész kárba, minden újrahasznosítható, ezáltal fenntartható.  

Komoly hálózat része leszel

A RevoCup rendszerének integrálásával településed az ország egyik legnagyobb pohárvisszaváltó rendszeréhez csatlakozhat. A szennyes pohárért kapott tokeneket bárhol, bármelyik partnernél beválthatja a fogyasztó.

Kevesebb munka

Számíthatsz arra is, hogy kevesebb dolgod lesz ezeknek az italtartóknak a logisztikájával, az egyszer használatos poharakhoz viszonyítva. Míg azokat minden alkalommal meg kell venned, a végén össze kell szedned, vagy szedetned, addig a RevoCuppal a poharak mellé teljes körű szolgáltatás jár, ami magában foglalja a mosogatást, a logisztikát és a szállítást is.

Reméljük, hogy ezzel a rövid kedvcsinálóval felkeltettük érdeklődésedet az újrapoharak városi rendezvényeken való használatával kapcsolatban, hiszen zöld megoldást választani sosem késő.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!