TV műsor

KDNP: folytatná a "Gyurcsány-párt" a rombolást a XV. kerületben

Választás 2018, 2018.09.29

A "Gyurcsány-párt" folytatná a rombolást a XV. kerületben, míg László Tamás, a Fidesz-KDNP jelöltje a fejlődés és a biztonság útjára állítja a városrészt, ha megnyeri az időközi polgármester-választást vasárnap - jelentette ki a KDNP szóvivője szombaton Budapesten.

Nacsa Lőrinc újságíróknak hangsúlyozta, hogy az ellenzéki jelölt, Németh Angéla mögött Gyurcsány Ferenc áll. A privatizációból meggazdagodott milliárdost már a kormányzása alatt sem érdekelték az emberek, hiszen kiszolgáltatott helyzetbe taszította a gyermeket nevelő családokat, a dolgozó embereket és a nyugdíjasokat - tette hozzá. Gyurcsány a miniszterelnöki pozícióját is arra használta fel, hogy a saját cégének olcsóbban adja az áramot, közben a magyar családok rezsiszámláit folyamatosan emelte - mondta a szóvivő.

Nacsa Lőrinc megjegyezte, hogy a baloldalra az ország megvédésében sem lehet számítani, hiszen többször bebizonyították, hogy bevándorláspártiak, az itt élő családok támogatása helyett a migrációt erőltetnék. Felháborítónak nevezte egyúttal, hogy az ellenzék a XV. kerületben olyan jelöltet támogat, aki - mint fogalmazott - részt vett a helyi egészségügy színvonalának leépítésében és továbbra is rombolni áll szándékában.
(MTI)


Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!