Polgármestert választanak vasárnap Kékkúton

Választás 2018, 2018.06.29

Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a pénteken 22:11 órakor kiadott, Polgármestert választanak vasárnap Kékkúton című anyagunk utolsó mondatát módosítjuk, miután az aljegyző pontosította az általa elmondottakat. A mondata helyesen:


Kékkúton azért kellett időközi polgármester-választást kiírni, mert a korábbi választáson győztes polgármester esetében m á r n e m állnak fent a megválasztásához szükséges feltételek - közölte az aljegyző.


Felhívjuk tisztelt felhasználóink figyelmét, hogy a hitelesség érdekében a javításokat hajtsák végre a felhasznált anyagon!

PONTOSÍTOTT VÁLTOZAT - Polgármestert választanak vasárnap Kékkúton

Kékkút, 2018. június 29., péntek (MTI) - Időközi polgármester-választást tartanak vasárnap a Veszprém megyei Kékkúton, a tisztségért három jelölt indul - közölte a Kővágóörsi Közös Önkormányzati Hivatal aljegyzője pénteken az MTI-vel.

Tóthné Titz Éva elmondta: a tisztségért három jelölt - Kardosné Csaba Gyöngyi (független), Lájer Teréz (független), és Takács Lajos (Lehet Más a Politika) - indul a 79 fős Veszprém megyei faluban, ahol 62-en szerepelnek a névjegyzékben.

Kékkúton azért kellett időközi polgármester-választást kiírni, mert a korábbi választáson győztes polgármester esetében már nem állnak fent a megválasztásához szükséges feltételek - közölte az aljegyző.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!