Hollik István: mind a 106 választókerületben nyilvántartásba vették a Fidesz-KDNP jelöltjeit

Választás 2022, 2022.02.19

Mind a 106 választókerületben nyilvántartásba vették a Fidesz-KDNP jelöltjeit az áprilisi országgyűlési választásra - jelentette be a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában.

Kormányinfó - Gulyás Gergely és Hollik István sajtótájékoztatója Hollik István felidézte: a Fidesz-KDNP jelöltjei már szombaton, alig pár óra alatt összegyűjtötték a jelöltséghez szükséges ajánlásokat, és hétfőn azokat le is adták maradéktalanul.

A pénteki nyilvántartásba vétellel összefüggésben úgy fogalmazott: "készen állunk tehát arra, hogy megvédjük a közös eredményeinket, megvédjük Magyarországot".

Bejelentette azt is, hogy képviselőjelöltjeik és támogatóik a továbbiakban is gyűjteni fogják a támogató aláírásokat.

Erre azért van szükség, mert nagyon sok ember van, aki meg szeretné mutatni a baloldalnak, "nem fogjuk engedni, hogy Gyurcsány Ferenc és emberei visszatérhessenek a hatalomba" - indokolta az aláírásgyűjtést a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Úgy fogalmazott: nem engedhetjük tehát, hogy visszatérjen a múlt. A Fidesz és a KDNP mind a 106 jelöltje éppen ezért azon fog dolgozni, hogy Magyarország előre menjen és ne hátra - mondta Hollik István.
(MTI)

Címkék

Hollik István
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!