Választás 2022 - A Mi Hazánk az önellátásra alapozná a nemzetgazdaságot

Választás 2022, 2022.03.09

Az ukrajnai háború is rávilágít arra, milyen fontos az önellátás, a gazdasági önrendelkezés, amelyre a Mi Hazánk a nemzetgazdaságot is alapozná - közölte a párt elnökhelyettese kedden az MTI-vel.

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő azt írta, a Mi Hazánk szerint tisztességes béreket adó, kiszámítható munkahelyekre van szükség Magyarországon, hogy biztonsággal tervezhessék a jövőt a munkavállalók és a családok.

"Nem kell feltalálni a spanyol viaszt: természeti adottságainknál fogva agrárország vagyunk, így elsősorban a mezőgazdaságban és az erre épülő élelmiszerfeldolgozásban van szükség fejlesztésekre" - emelte ki.

Úgy folytatta, hogy az "embertelen és kizsákmányoló" óriásvállalatok helyett a kis- és közepes magyar vállalkozásokat részesítenék előnyben, és ilyen üzemeket hoznának létre az ország minden táján.

"Ásotthalom már bizonyított: ott megvalósult kicsiben az, amire az egész országban szükség lenne, ennek is köszönhetően gyarapodik is a település. Magyar feldolgozóipart tehát a multik kizsákmányoló pénzszivattyúja helyett!" - fogalmazott Dúró Dóra.
(MTI)

Címkék

Mi Hazánk Dúró Dóra
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!