Választás 2022 - Donáth Anna 70-80 százalékos részvételi arányt vár

Választás 2022, 2022.04.03

A Momentum elnöke szerint a többség kormányt akar váltani, le akarja váltani ezt a rendszert.

Választás 2022 - Leadta szavazatát Donáth Anna, a Momentum elnöke Donáth Anna vasárnap kijelentette: a Momentum és a párt aktivistái mindent megtettek ennek érdekében.

Rengeteg ember gondolja úgy, hogy ennek a rendszernek itt és most véget fogunk vetni - mondta újságíróknak az ellenzéki párt elnöke, miután a főváros XI. kerületében, a kelenvölgyi általános iskolában berendezett szavazóhelyiségben leadta szavazatát.

Felhívta a figyelmet arra, hogy a Momentum aktivistái házról házra jártak az elmúlt időszakban, mert "ebben az igazságtalan választási rendszerben nincs más út, mint mindenkivel egyenként beszélni".

Azt mondta, ő ezért optimista, és 70 és 80 százalék közé várja a részvételt az országgyűlési választáson. Szerinte a télies időjárás miatt sokan csak később indulnak el, ám az a lényeg, hogy mindenki menjen el szavazni.

"Látszik, hogy a Fidesz érzi azt, hogy elveszítheti a választást, ugyanis az összefogás hegyeket mozgatott meg. Hogy ez ebben a túlsúlyban mire lesz elegendő, az kiderül este" - fogalmazott Donáth Anna.

(FOTÓ)
(MTI)

Címkék

Donáth Anna Választás 2022
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!