Választás 2022 - Fidesz: a baloldal veszélybe sodorná az egész magyar nemzetet

Választás 2022, 2022.03.30

A baloldal veszélybe sodorná az egész magyar nemzetet - emelte ki a Fidesz az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte, hogy Keresztes László Lóránt LMP-frakcióvezető Fazakas Attilával, a Magyar Állandó Értekezlet jobbikos szakbizottsági tagjával ismertette nemzetpolitikai programjukat. Az LMP-s politikus azt hangsúlyozta: a nemzetpolitika pártpolitika felett álló kérdés, ezért az egyesült ellenzék pártjai szerint a legfontosabb alapvetéseit a mindenkori kormánypártoknak és az ellenzéknek közösen kell meghatároznia, bevonva a civileket, a határon túli szervezeteket is.

A Fidesz közleményében azt írta: "a baloldal kormányzása alatt hátba támadta a külhoni magyarságot, gyűlöletkampányt folytatott ellenük, kitagadta őket a nemzetből és most is csak a bajt hozza a külhoni magyarokra".

Kitértek arra is, hogy "a baloldal lebukott, a magyarok háta mögött titokban egyeztetnek az ukránokkal arról, hogy ha hatalomra kerülnek, akkor Magyarország belép a háborúba". "Ezzel veszélybe sodornák az egész magyar nemzetet határon innen és túl" - szögezte le a Fidesz.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!