Választás 2022 - Hollik: Márki-Zay Péter Gyurcsány Ferenc politikáját hozná vissza

Választás 2022, 2022.02.22

Márki-Zay Péter Gyurcsány Ferenc politikáját hozná vissza, ami tönkretett országot és gazdaságot jelentene - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez kedden eljuttatott videonyilatkozatában.

Kormányinfó - Gulyás Gergely és Hollik István sajtótájékoztatója Hollik István kifejtette: Nagykőrösön folytatták az aláírásgyűjtést, és arról beszélgettek a támogatóikkal: mindannyian hallották, hogy Márki-Zay Péter azt mondta, "ő rendkívül liberális gazdasági kérdésekben, és azt is mondta, hogy szerinte nem kell feltétlenül minimálbér Magyarországra".

Hollik István hangsúlyozta: "itt a nagykőrösiek is pontosan tudják, hogy a roppant liberális gazdaságpolitika és a minimálbér megszüntetése" a gyurcsányi politika, tehát Márki-Zay Péter Gyurcsány Ferenc politikáját hozná vissza.

Úgy vélte, ez "befagyasztott béreket, tönkretett országot, tönkretett gazdaságot, növekvő munkanélküliséget" jelentene. "Nem szeretnénk, hogy visszajöjjön a régi gazdaságpolitika, hiszen mindannyiunknak előre kell menni és nem hátra" - fogalmazott a politikus.
(MTI)

Címkék

Hollik István
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!