Választás 2022 - Hoppál Péter: lépni kellett, hogy megállítsák "Gyurcsány hazugsággyárát"

Választás 2022, 2022.03.29

Lépni kellett, hogy "megállítsuk Gyurcsány hazugsággyárát" - indokolta Hoppál Péter, a Fidesz Baranya megye 2. számú választókerületének április 3-án újrainduló képviselője keddi közleményében azt, hogy egy nappal korábban miért húzta ki a kábelt a Pécs főterén álló ellenzéki kampánykivetítőből.    

A képviselő MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, tettével elnémította "azt a hazugságözönt", amely a kivetítőből "folyamatosan ordított napok óta a védtelen járókelők fülébe, fertőzve az agyukat".

Úgy fogalmazott: "ha négy évig tisztességesen, a választóik között és azok szemébe nézve dolgoztak volna a pécsi baloldal jelöltjei, akkor most nem kellene hazugságokat ordibálniuk óriáskivetítőkből, hangos furgonokból, hanem elég lenne az emberek szemébe nézni és becsületesen kampányolni".

A parlamenti választáson közös jelölteket állító ellenzéki pártok részéről Mellár Tamás és Szakács László - akik Baranya megye 1. és 2. választókerületében jelöltként indulnak - egy keddi sajtótájékoztatón tisztességtelen kampányeszközök alkalmazásával vádolták Hoppál Pétert, a kormánypártok pécsi jelöltjét egy nappal korábbi tette miatt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!