Választás 2022 - Huszár Viktor: bízunk abban, hogy a Megoldás Mozgalomnak is köszönhető a magas részvétel

Választás 2022, 2022.04.03

Bízunk abban, hogy a Megoldás Mozgalomnak is köszönhető a magas részvétel a 2022-es országgyűlési választáson - mondta az MTI-nek a párt digitalizációért felelős alelnöke a 18.30 órai részvételi adatok ismeretében vasárnap a pártja Normafán tartott eredményváróján.

Huszár Viktor reményét fejezte ki, hogy minél többen elmentek szavazni azok közül, akik eddig nem tudtak választani a pártok közül. Szerinte a Megoldás Mozgalom ezeknek a civil és függetlenül gondolkodóknak tudott alternatívát nyújtani. Azt is mondta: a 2018-as részvételi aránnyal csaknem azonos a mostani, de bízik benne, hogy a végére még kicsivel magasabb is lesz a négy évvel ezelőttinél.

Közölte: 100 napos a Megoldás Mozgalom, amely országosan ismertté vált. Úgy értékelte: "összehozták a legkreatívabb és legemlékezetesebb kampányt", amellyel bebizonyították, hogy a fiatalos, lendületes, kreatív kampánnyal akár 100 nap alatt is meg lehet szólítani az embereket.

Arra a kérdésre, hogy milyen eredményre számít, azt válaszolta, már nyertek azzal, hogy idáig eljutottak, nincs rajtuk súly, nincs eredményelvárásuk; arra számítanak, hogy az ország egyik jelentős ereje kezd kibontakozni, "ma megszületik a Megoldás Mozgalom alapbázisa", amely hisz abban, hogy Magyarország lehet szolgáltató és önfenntartó ország.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!