Választás 2022 - Kovács Gergely: a szavazás a demokrácia legnagyobb sikere

Választás 2022, 2022.04.03

A szavazás a demokrácia legnagyobb sikere - mondta a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke, miután leadta voksát vasárnap délután Budapesten.

Választás 2022 - Leadta szavazatát Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke Kovács Gergely azt mondta: fontos, hogy mindenki elmenjen szavazni, aki a Magyar Kétfarkú Kutya Pártra (MKKP) szavaz, "a többieknek annyira nem fontos szerintem, hogy elmenjenek".

Közölte: végeztek egy "reprezentatív egyfős közvélemény-kutatást", ahol az MKKP száz százalékon áll, úgyhogy nyugodtan várják az esti eredményeket. "Alaposan átvizsgáltuk a közvélemény-kutatásokat, és teljesen egyértelmű az eredmény, hogy vagy bejutunk a parlamentbe vagy nem" - jelentette ki a párt elnöke.

Kovács Gergely megjegyezte: egyébként a választás legnagyobb tétje az, hogy "megtámadja-e a ganümédészi galaktokolonialista párt a Földet". "Amennyiben nyerünk, akkor nem fogják" - tette hozzá.
(MTI)

Címkék

Kovács Gergely Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Galériánk

Választás 2022 - Leadta szavazatát Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke Választás 2022 - Leadta szavazatát Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke Választás 2022 - Leadta szavazatát Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!