Választás 2022 - Nacsa: a baloldal kormányra kerülve adókat emelne és megszüntetnék a családtámogatásokat

Választás 2022, 2022.03.25

Ha a baloldal kormányra kerülne, adókat emelne, családtámogatásokat szüntetne meg, eltörölné a rezsicsökkentést és a benziárs-topot - mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője pénteken az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

Nem telik el nap a kétségbeesett baloldal hazugságai nélkül, most éppen a háborús hangulatkeltés mellett azt állítják, hogy a kormány a választások után megszorításokba akar kezdeni - közölte a kormánypárti politikus.

A Fidesz-KDNP kormányzásának és a magyar emberek munkájának köszönhetően az elmúlt 12 évben elfelejthettük ezt a szót - fűzte hozzá.

Nacsa Lőrinc úgy fogalmazott, mindenki magából indul ki, nincs ez másként a baloldalnál sem.

A frakciószóvivő kifejtette: a baloldal minden válságot csak megszorítással próbált kezelni, mindig a családok és a vállalkozások látták kárát a baloldal kormányzásának.

Most sem lenne másképp - jegyezte meg a KDNP-s politikus.

Gyurcsány és Márki-Zay-programjából és a baloldal nyilatkozataiból kiderül, hogy kormányra kerülve adókat emelnének, családtámogatásokat szüntetnének meg, eltörölnék a rezsicsökkentést és a benziár-stopot is - sorolta.

Ezzel szemben a Fidesz-KDNP a következő időszakban is a magyar családok és a magyar gazdaság érdekében fog döntéseket hozni - hangsúlyozta.

"Ne hagyjuk, hogy a megszorító baloldali politika visszatérjen!" - mondta Nacsa Lőrinc.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!