Választás 2022 - Orbán: békét csak a Fidesz tud teremteni

Választás 2022, 2022.03.28

Meg kell védeni a békét is, és békét csak a Fidesz tud teremteni - közölte Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Facebook-oldalán.

A kormányfő, a Fidesz elnöke Szentendrén készült videójában kifejtette: "béke és háború, ez a kérdés, ez van előttünk".

Sosem gondoltuk volna, hogy lesz még olyan magyar parlamenti választás, ahol Budapest mellett, Szentendrén azon kell gondolkodnunk, "hogy lesz-e béke, vagy háború lesz", hogy "olyan közel hozzánk történik valami tragédia, amely a csekély távolság miatt nem zárható ki, hogy előbb-utóbb még ide is beteszi a lábát" - fogalmazott.

Úgy vélte, "észnél kell lennünk", nemcsak a jövedelmünket, a munkahelyünket, a bérünket, az állásunkat, a családunkat kell megvédeni, hanem meg kell védeni a békénket is. "Békét csak a Fidesz tud teremteni" - jelentette ki.

Orbán Viktor hangsúlyozta: "Magyarország biztonságát csak mi tudjuk garantálni, és a magyar családokat csak mi fogjuk megvédeni".

Arra kérte a szentendreieket, hogy "április 3-án szedjük össze magunkat, rendezzük össze a családunkat, az ismerőseinket, hívjunk föl mindenkit, akire számíthatunk, és együtt menjünk el, és védjük meg közösen Magyarországot".
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!