Választás 2022 - Orbán: ha a baloldal nyer, Magyarország belesodródik a háborúba (2. rész)

Választás 2022, 2022.04.02

Orbán Viktor kitért arra is, hogy a háború mellett más fontos kérdések is vannak, például a gyermekvédelmi népszavazás.

Ezzel kapcsolatban arról beszélt, hogy Nyugat-Európában évtizedekkel ezelőtt más életvitelű emberek jelentek meg, nyíltan vállalva másságukat, és azt mondták, azt szeretnék, hogy őket is emberszámba vegyék. Ez - mint mondta - teljesen rendben van, de közben szervezeteket, lobbicsoportokat hoztak létre, és elkezdték életfelfogásukat - "amelyhez felnőttként joguk van" - a gyerekek között is népszerűsíteni.

A genderpropaganda nyugati irányból Közép-Európa felé kezdett indulni. Ha ezt nem állítjuk meg, "akkor ez a gyermekeinkre irányuló szexuális propaganda akadálytalanul bejut az iskolákba, és amikor a szülők megálljt akarnak parancsolni, erre nem leszünk képesek, arra ébredünk, hogy a saját gyerekeink nevelése nincs a saját kezünkben" - közölte a kormányfő.

Kiemelte: a népszavazáskor a szülők gyermekük neveléséhez fűződő jogait kell megvédeni.

Orbán Viktor úgy fogalmazott: a választás egy "felelősségteljes ünnep", mert együtt döntjük el, hogy milyen irányba haladjon tovább Magyarország a következő négy évben.

Mindezekre tekintettel arra kérte az embereket, hogy vasárnap semmiképpen ne maradjanak otthon, és ne kockáztassák az ország békéjét és biztonságát.

"A nemzeti oldal, a Fidesz-KDNP meg tudja védeni a békét, garantálni tudja a biztonságot, a baloldal pedig háborús kockázatot jelent. Erre gondoljanak, amikor szavaznak!" - kérte a miniszterelnök.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!