Választás 2022 - Toroczkai: a Mi Hazánk a "harmadik út"

Választás 2022, 2022.03.30

A Mi Hazánk Mozgalom a "harmadik út" - mondta a párt elnöke programjuk bemutatásakor az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

Toroczkai László szerint három politikai erő esélyes a parlamentbe jutásra a vasárnapi választáson, és a Mi Hazánk Mozgalom azoknak a választópolgároknak kínál lehetőséget, akiknek elegük van abból, ami az elmúlt 30 évben történt Magyarországon.

Hangsúlyozta: pártja elsőként állított országos listát úgy, hogy "óriási ellenszélben" küzdenek évek óta. Példaként említette, hogy a Facebook az európai parlamenti választás hajrájához hasonlóan az országgyűlési választás előtt, kedden is "lekapcsolta" a Mi Hazánk Mozgalom oldalát.

A párt elnöke szerint e mögött az húzódik meg, hogy "egyedül mi beszélünk a fontos dolgokról, mi beszélünk az igazságról".

Toroczkai László hangsúlyozta: pártjuk fel tud mutatni egy száz oldalas programot a magyaroknak, amely a honlapjukról letölthető.

Azt mondta: programjuk a magyar nemzetgazdaság helyreállításának a programja egy olyan helyzetben, amikor új világrendet akarnak kialakítani.

Arról beszélt, egy kutató szerint a koronavírussal egy biofegyvert vetettek be az emberiség ellen, közben pedig a harmadik világháborúval fenyegetnek minket.

Toroczkai László a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! műsorában elmondta, a Virradat Programot közel három éve kezdték összeállítani a magyarok által küldött javaslatok alapján. A "traktorból kiszálló gazda" írta meg, hogy mi kell a mezőgazdaság rendbetételéhez, "a katedráról lelépő magyar pedagógus" mondta meg azt, hogy mi kell az oktatáspolitikához, és a párt egészségügyben dolgozó Csongrád-Csanád megyei elnöke, Baranyi László volt az, aki elmondta, hogy mire van szüksége az ápolóknak - közölte a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!