Márkafüggetlen Garage évadzáró Mórahalmon

Autók, 2023.10.21

Autós és motoros találkozóval, drift bemutatóval, valamint borfesztivállal várta az érdeklődőket a Márkafüggetlen Garage az évadzáróján Mórahalom.

Vw Arteon tuning
A mórahalmi Gerle Imre utca 6. szám már ismerős lehet az autórajongók számára, hiszen a nyár folyamán tartottak már a területen autós rendezvényt, akkor azonban a Mercedesek tulajdonosait várták. Motorosok kevésbé, de tuningolt autók szép számmal jelentek meg a területen, ahol negyedik alkalommal rendezett évadzárót a Márkafüggetlen Garage. Természetesen Szegedről is több ismerőssel lehetett találkozni, hiszen az Autók&Kávé szinte állandó résztvevője, a 392-es Hemi motorral szerelt Dodge Challenger SRT-t is meg lehetett csodálni az évadzárón, ahol az autó tulajdonosa kérdésünkre azt is elárulta, hogy a "The Doctor" kifejezés a rendszámtáblán Valetino Rossi motorversenyző előtti tisztelgést hivatott szimbolizálni. Az izomautó tulajdonosa még egy mutatós LEGO Challengert is elhelyezett a tetőn.

Sajnos volt olyan autó tulajdonos, akinek nem a szombati lesz élete napja, hiszen BMW-jének a turbója épp a rendezvényen adta meg magát, gyakorlatilag széttört.  

Rengeteg szépen átalakított autót lehetett megcsodálni, a korábban portálunk által is fotózott Volkswagen Arteont vagy egy porig ültetett II-es Golfot, de rendkívül mutatós volt egy Mazda RX-8-as is a maga hatalmas szárnyával. Volt még a rendezvényen szépen megépített Vw Golf GTI, valamint több BMW és még Lexus IS is. A keleti blokkot egy Polo motoros Trabant, valamint egy Wartburg, illetve néhány Lada képviselte. A rendezvényre érkező autók mellett a legnagyobb sikere a drift bemutatónak volt, sőt a bátrabbak drift taxizhattak is.  

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!