A női bokaláncok legkelendőbb típusai

Bulvár, 2023.05.18

A bokán viselt ékszerek egyértelműen figyelemfelkeltő hatással bírnak, egyes darabok játékosságot, vidámságot közvetítenek, más modellek eleganciát, nőiességet a finom kidolgozottság révén.

Bokalánc De vajon mely típusok számítanak a legnépszerűbb változatnak? 

Lenyűgöző szettek a minimalizmus jegyében

Annak ellenére, hogy számos karakteres, hangsúlyosabb bokaékszer elérhető, alapvetően a finom megmunkáltság, a minimalista stílus meghatározó. Ezek a kiegészítők az elegancia képviselői, egy kis játékossággal megfűszerezve azáltal, hogy különféle szimbólumok, motívumok is megjelennek. A WEARING.hu női bokalánc választékából kedvünkre szemezgethetünk a flörtölős darabokból és a visszafogottabb modellek kínálatából.  

Különösen az ezüst színű ékszerek népszerűek egy elbűvölő szandállal, kifogástalan pedikűrrel elképesztő összhatást teremthetünk. Egyértelmű, hogy a bokán viselt kiegészítők a lábfejünkre terelik a figyelmet, ezt kihasználva a csodás lábbelink és a tökéletes körömszín még hangsúlyosabbá válik.  

Az ezüst láncok kecsességet, bájt, luxust közvetítenek, szinte bármely ruhaszetthez passzolnak, dögös koktélruhához, csajos farmersorthoz, libbenős, virágos szoknyához egyaránt. A gyöngyökkel díszített darabok függetlenséget, szabadságot szimbolizálnak. A nyaralások, tengerparti utazások szinte kötelező elemei. Ugyanakkor egy romantikus randevú alkalmából még egyedibbé varázsolhatjuk megjelenésünket egy efféle bájos ékszerrel.

A sort folytathatjuk a különféle szettekkel, mint például a kagylós-boho szett, melyben virág és kagyló motívumok révén erősíthetünk nőies kisugárzásunkon. A szolid visszafogottság jegyében pedig tökéletes választás egy szívecskés szett, mely romantikus és csajos.  

Bokaékszerek a forró napokra

A kellemes idő beköszöntével ismét elővehetjük kedvenc kiegészítőinket, de még jobb, ha néhány új modellel frissítjük ékszeres gyűjteményünket. A bokaláncok bőséges választéka lehetővé teszi, hogy egyéni ízlésünk szerint válasszuk ki a legideálisabb opciókat. Az ütős kígyóláncok mellett a más-más szimbólummal ellátottak is igen népszerűek. A pici csengős, a kocka medálos, a csillagos és szívecskés motívumok eltérő jelentést, hangulatot közvetítenek.

Természetesen az alkalomhoz mérten célszerű ékszert választani, hiszen egy délutáni strandoláshoz egyértelműen ajánlott, de egy szigorú követelményeket támasztó munkahelyen nem ildomos a viselésük. Ugyanígy figyelnünk kell az etikettre például, ha könyvtárba látogatunk. Ez esetben a csengős, “zajosabb” modellek helyett a visszafogottabb változatok optimálisabbak.  

Mikor javasolt a viselésük? 

Nyaralások, utazások alkalmából mindenképpen vigyük magunkkal meglévő szettjeinket, hiszen sokkal ütősebb külsővel hódíthatunk. Azonban nem egyedül a nyári időszakban javasolt a hordásuk, hanem már a kora tavaszi szezonban is, amikor előkerülnek a nyitottabb lábbelik és a rövidebb ruhák. Ne feledjük a kiegészítők által üzenhetünk is a világnak!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!