Kutyabemutatók és gyerekprogramok is lesznek szombaton a Rex Állatszigeten

Bulvár, 2023.10.03

Az állatok világnapja alkalmából kutyabemutatókkal, állatszépségversennyel, koncertekkel és gyerekprogramokkal várják az érdeklődőket szombaton az újpesti Rex Állatszigeten.

Október 4. az állatok világnapja, amelynek alkalmából idén is bepillanthatnak az érdeklődők a Rex Alapítvány munkájába, valamint megismerhetik az Állatsziget lakóit, újdonságait, de szórakoztató és ismeretterjesztő programokon is részt vehetnek - közölte az alapítvány az MTI-vel.

A rendezvény az Állatsziget több helyszínén zajlik majd. A színpadi programok között lesz gyerekeknek szóló koncert, kutya szépségverseny, valamint fellép a Hot Jazz Band és A Magyar Beatzene hőskora című koncertet is meg lehet majd hallgatni.

Az állatos programok között lesz agility, rendőrkutya-, őrző-védő- és teknősbemutató, de lovas foglalkozások is szerepelnek a programok között. A kisszínpadra szervezett előadások közt szó lesz a városi kutyatartásról, a galambokról, az állatkertek világáról és a történelmi háziállatokról is, a tematikus helyszíni vezetéseken pedig meg lehet tekinteni a kenneleket, a Felelős Állattartás Házát és a Galambházat is.

A gyerekeket mindezeken túl egész nap kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel, kvízjátékokkal és többállomásos vetélkedőkkel is várják.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!