Tartsuk ébren a férfiak vágyát!

Bulvár, 2019.10.20

Meglehetősen érdekes adat, de manapság egyre több férfit érint a potenciazavar kérdésköre.

Erotikasziget Bár sose fogják bevallani, ettől függetlenül egy létező probléma, ami már a 20 éves korosztálytól 65-70-ig bárkit érinthet. Lássuk, hogy milyen természetes megoldások léteznek, és milyen krémekkel és cseppekkel tarthatjuk ébren a férfiak vágyát.

Néhány ötlet a hétköznapokból

● Mozduljatok ki a hétköznapi közegből. Egy vacsi egy érdekes helyen, vagy épp egy mozi sokkal jobban hat a libidóra, mintha otthonról nézzük a legújabb filmeket.
● A feladatok megosztása sokat segíthet a hatékonyságon. Ha gyorsan készen vagytok a feladatokkal, akkor több idő marad egy kis összebújásra.
● Tartsátok meg magatoknak a hálószoba intim szféráját. Lehetőleg ne engedjétek a gyereket vagy épp a házi kedvencet az ágyba. Az maradjon meg nektek, így könnyebb ráhangolódni a huncutkodásra.
● Mellőzzétek a gyógyszereket, mert nagyon képesek csökkenteni a libidót. Alaposan nézzétek meg, hogy mire és mennyit szedtek belőlük.
● Tökéletesen feldobhatjátok a hangulatot néhány izgalmas segédeszközzel. Egy szexi ruha? Egy vibrátor, vagy éppen egy kis masszázsolaj? Csempésszetek izgalmat a mindennapokba, és meglátjátok, hamar megjön az a kedv!

Potencianövelők, vágyfokozók

Ha a fentiek nem nyújtanak elegendő izgalmat és újdonságot, akkor érdemes lehet bevetni vágyfokozót az Erotikaszigettől. Persze nem mindegy, hogy milyet alkalmazunk, hiszen minden problémára máshol kell keresni a gyógymódot.

Az alkalmi potencianövelők például az aktus előtt bevéve tesznek csodát, de tartósan nem orvosolják a problémát. A Blue Diamond kapszula például 1-1,5 óra alatt meghozza a várt hatást, azaz keményebb és hosszan tartó erekciót eredményez. Nagy előnye, hogy maximálisan természetes anyagokból készül, így nem tartalmaz az egészségre káros összetevőt.

Kúraszerűen általában teákat alkalmaznak potencianövelőként, ami hosszabb távon fejti ki hatását. Ezt azoknak találták ki, akik hosszabb távon szeretnének, tartós eredményt elérni. Az erekciókrémek is igen magas hatásfokkal rendelkeznek, ha a férfiak vágyának a fokozása a cél. Ezek az erekció vagy pénisznövelőkrémek sokkal látványosabb és keményebb merevedést okoznak, sőt olyan is van, ami szex közben plusz stimuláló érzést okoz, így az aktus sokkal kielégítőbb lesz.

Ezek a vágyfokozó szerek általában maximálisan természetes anyagokból készülnek, így nincsenek negatív hatással a szervezetre. A Ginseng és a ginkgo biloba egyaránt serkentően hat a nemi vágyra, így a hatás garantált, amennyiben ilyen tartalmú vágyfokozót választasz.

Ne feledjétek, a különböző vágyfokozók nem szüntetik meg a problémát, így minden esetben javasolt szakorvos felkeresése a végleges megoldás érdekében!
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!