Veteránjármű-kiállítás és hajós felvonulás Esztergomban

Bulvár, 2024.04.22

Akkor és Most Jármű Expo néven rendeznek a hétvégén a régmúlt, illetve a jelen két- és négykerekű járműveit bemutató kiállítást Esztergomban, a programot zenei fesztivál és lampionos hajós felvonulás színesíti - közölték a szervezők az MTI-vel.

A Nagy Duna sétánynál található Rugby Club területén teherautókat, autókat, motorokat és kerékpárokat állítanak ki, valamint látható lesz a Suzuki teljes négykerekű termékpalettája, motorkerékpárok és hajómotorok társaságában.

A látogatók bepillantást nyerhetnek az elmúlt 100 évet felölelő rádiós, fotós és filmtechnikai eszközök sokaságába, valamint a regisztrált jelentkezők ingyenes fotós tanfolyamon vehetnek részt, ahol a legkorszerűbb eszközöket is kipróbálhatják.

A zenei fesztivál keretében szombaton fellép a Matolcsi Acoustic Band és a Ladánybene 27, vasárnap pedig Filip Gyuri és Barátai, valamint Radics Gigi ad koncertet.

Április 30-án, a munka ünnepe előtti délutánon a Duna-Ipoly Nemzeti Park és az Esztergom Madárakol Természetvédelmi Egyesület munkatársai kirakókkal, fészekbemutatóval és természettel kapcsolatos programokkal várják családokat.

Sötétedéskor rendezik meg a Lampionos Hajós Felvonulást, amelyen zenés kísérettel és színes fényekkel feldíszített hajók, csónakok úsznak le a Kis-Dunán. A programsorozat zárásaként este tíz órától az Anna and the Barbies ad koncertet a Rugby Club területén.
(MTI)

Címkék

Akkor és Most Jármű Expo Esztergom
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!