Koronavírus - A Komárom-Esztergom megyei Annavölgyben és környékén fogadják az oltakozókat a honvédség oltóbuszai

Koronavírus, 2021.03.31

A Magyar Honvédség oltóbuszai a Komárom-Esztergom megyei Annavölgyben és a környező településeken fogadják az oltakozókat - hangzott el az M1 aktuális csatorna szerdai Híradójában.

Koronavírus - Honvédségi oltóbusz Komárom-Esztergom megyében A hírműsorban kiemelték, hogy az oltóbuszok segítségével hamarabb hozzájuthatnak az oltáshoz az emberek.

Hozzátették, a buszon naponta mintegy 150-en kaphatnak oltást. A járművön tízfőnyi személyzet segíti az oltakozókat, és a sürgősségi ellátás is biztosított.

Mikecz Péter alezredes azt mondta, hogy a busszal olyan helyekre is elvihetik a védőoltásokat, ahol csak mérsékelt az egészségügyi ellátáshoz való hozzáférés.

Kancz Csaba megyei kormánymegbízott közölte, öt oltóbusz érkezett, és három napon keresztül dolgoznak a megyében.

"Nagyon örülünk, hiszen teljes felszereléssel érkeztek: orvosok, mentőápolók, szakasszisztensek és adminisztrációs munkát végzők. Így gyakorlatilag helybe érkezik az oltás" - fogalmazott.
(MTI)

Címkék

Honvédség Oltóbusz

Galériánk

Koronavírus - Honvédségi oltóbusz Komárom-Esztergom megyében Koronavírus - Honvédségi oltóbusz Komárom-Esztergom megyében Koronavírus - Honvédségi oltóbusz Komárom-Esztergom megyében Koronavírus - Honvédségi oltóbusz Komárom-Esztergom megyében Koronavírus - Honvédségi oltóbusz Komárom-Esztergom megyében Koronavírus - Honvédségi oltóbusz Komárom-Esztergom megyében
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!