A kosárlabdázó Maronka 12, Kiss Virág 11 pontot dobott

Sport, 2023.10.29

Maronka Zsombor 12 pontot dobott a litván férfi kosárlabda-bajnokság vasárnapi játéknapján, Kiss Virág pedig 11 pontot szerzett a török női élvonalban.

Maronka csapata, a Neptunas 88-77-re kikapott a Jonava otthonában, és két vereség mellett ötödször veszített.

Somogyi Ádám nyolc ponttal járult hozzá a MoraBanc Andorra 85-68-as sikeréhez a Baskonia Gasteiz ellen a spanyol ACB Ligában. A magyar légiós együttese három vereség mellett negyedszer nyert.

A japán bajnokságban Rosco Allen két pontig jutott a Kawasaki Brave Thunders színeiben, amely 92-72-es vereséget szenvedett Oszakában, így hét siker mellett immár két veresége van.

A török női élvonalban a CBK Mersin 97-89-re győzött a Besiktas otthonában. A vendégeknél Studer Ágnes nem játszott, Kiss Virág 11 pontot dobott. Csapatuk három vereség mellett ötödször nyert.

A lengyel bajnokságban Wentzel Nóra és Bernáth Réka egyaránt négy pontot dobott. Előbbi együttese, az Enea Gorzów 82-49-re verte idegenben az Energa Torunt. Utóbbi csapata, az AZS UMCS Lublin 71-65-re kikapott az AZS Poznan otthonában. Wentzelék négy meccs után egyedüliként százszázalékosak a mezőnyben, Bernáthék két győzelemmel és egy vereséggel állnak a tabellán.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!