Birkózó Eb - Veréb István indulhat 86 kilogrammban

Sport, 2017.04.22

Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a 14.24 órakor kiadott, Birkózó Eb - Veréb István indulhat 86 kilogrammban című anyagunkban Veréb István klubja a magyar szövetség (MBSZ) pontosított tájékoztatása szerint:



H a l a d á s


Felhívjuk tisztelt felhasználóink figyelmét, hogy a hitelesség érdekében a pontosítást hajtsák végre a felhasznált anyagon!

PONTOSÍTOTT VÁLTOZAT - Birkózó Eb - Veréb István indulhat 86 kilogrammban

Budapest, 2017. április 22., szombat (MTI) - Veréb István képviselheti a magyar színeket a szabadfogású birkózók 86 kilós mezőnyében az újvidéki Európa-bajnokságon, miután megnyerte az indulási jog megszerzéséért kiírt válogatót riválisával, Nagy Mihállyal szemben.

A Haladás színeiben versenyző Veréb és az ESMTK-ban birkózó Nagy vetélkedése három mérkőzésen dőlt el a Körcsarnokban - tájékoztatta a szövetség az MTI-t szombaton. Az elsőt a vb- és Eb-bronzérmes Veréb nyerte 9-4-re, a másodikban is vezetett 2-0-ra, de Nagy fordítani (3-2) és így egyenlíteni tudott. A harmadik összecsapáson újra Veréb győzött (4-2), így eldőlt, hogy a kategóriában ő indulhat a május 2-án kezdődő kontinensbajnokságon.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!