Európai kézilabdaligák - Korsós Dorina csapata továbbjutott a Román Kupában

Sport, 2024.02.14

Korsós Dorina kézilabdacsapata, a Rapid Bucuresti negyeddöntős lett a Román Kupában, mivel otthon 34-31-re nyert az SCM Universitatea Craiova ellen a szerdai nyolcaddöntőben.

Kézilabdák A liga honlapja szerint a balszélső kilenc lövésből hat góllal járult hozzá a fővárosiak sikeréhez.

Faluvégi Dorottya öt, Háfra Noémi két gólt szerzett - és egyikük sem hibázott - a német bajnok és listavezető SG BBM Bietigheim csapatában, amely otthon 33-16-ra nyert a HSG Bad Wildungen Vipers ellen, így 15 forduló után is veretlen.

Kajdon Blanka négy kísérletből kétszer volt eredményes a Molde HK Elite színeiben, amely 34-20-ra kikapott a Bajnokok Ligája-címvédő Vipers Kristiansand otthonában a norvég élvonalban. A Molde kilencedik a tabellán.

Szabó Edina vezetőedző együttese, a Saint-Amand HB házigazdaként 27-25-re kikapott a sereghajtó Stella St. Maurtól - amelynek ez volt a második sikere a szezonban - a francia női bajnokságban, így a 11. helyen áll.

A norvég férfi élvonalban Lukács Péter négyből háromszor talált be, csapata, az Elverum HB pedig otthon 30-30-as döntetlent játszott az ÖIF Arendal Elite együttesével. Az Elverum továbbra is második a tabellán.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!