Férfi kézilabda Eb - Döntetlen a német-osztrák meccsen

Sport, 2024.01.20

A házigazda Németország 22-22-es döntetlent játszott Ausztriával a magyar válogatott csoportjában, az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában, szombaton Kölnben.

Férfi kézilabda Eb - Németország-Ausztria Tizenegy perccel a vége előtt az osztrákok még öt góllal vezettek, de ezt követően már csak egyszer találtak be, ezt kihasználva a németek egyenlítettek, sőt a győztes gólt is megszerezhették volna.


Eredmények, középdöntő, 2. forduló, I. csoport:
Németország-Ausztria 22-22 (11-12)

korábban:
MAGYARORSZÁG-Horvátország 29-26 (13-14)
Franciaország-Izland 39-32 (17-14)

Az állás: 1. Franciaország 6 pont, 2. MAGYARORSZÁG 4 (91-81), 3. Ausztria 4 (80-79), 4. Németország 3, 5. Horvátország 1, 6. Izland 0


Az Európa-bajnokság győztese - illetve a kvótával még nem rendelkező legjobb csapat - kijut a nyári, párizsi olimpiára. A következő két legjobb együttes, amely még nem kvalifikált az ötkarikás játékokra vagy selejtezőtornára, részt vehet a márciusi selejtezőn, melyen a magyar csapat már korábban biztosította a helyét.
(MTI)

Galériánk

Férfi kézilabda Eb - Németország-Ausztria Férfi kézilabda Eb - Németország-Ausztria Férfi kézilabda Eb - Németország-Ausztria Férfi kézilabda Eb - Németország-Ausztria Férfi kézilabda Eb - Németország-Ausztria Férfi kézilabda Eb - Németország-Ausztria Férfi kézilabda Eb - Németország-Ausztria Férfi kézilabda Eb - Németország-Ausztria
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!