Férfi kézilabda NB I - Ligetvári: mindig törekedtem a tiszta játékra

Sport, 2024.05.26

Ligetvári Patrik, a Veszprém válogatott kézilabdázója úgy fogalmazott: mindig törekedett a tiszta játékra, és nagyon sajnálja, hogy sérülést okozott a szegedi Dean Bombacnak a férfi kézilabda NB I döntőjének első, pénteki mérkőzésén.

Férfi kézilabda Eb - Interjú Ligetvári Patrikkal "A pályafutásom során mindig törekedtem a tiszta játékra, és arra, hogy sportszerűen viselkedjek a pályán és azon kívül is. Egy szerencsétlen ütközés következtében történt ez az eset, amit nagyon sajnálok! Sajnos ez benne van a sportban, de borzasztó érzés, amikor résztvevője is az ember" - írta közösségi oldalán az olimpiai kvótás magyar válogatott balátlövője, majd jobbulást és gyors felépülést kívánt Bombacnak.

Szombaton derült ki, hogy a szezon végén Győrbe igazoló szlovén irányító állkapocscsontja eltört, és mivel eszméletvesztése volt, agyrázkódást is szenvedett, ezért nem játszhat a finálé második meccsén, szerdán Szegeden.

Bombac és Ligetvári ütközése a hetedik percben történt, a játékvezetők a videobírós visszajátszás megtekintését követően belemenés miatt szabaddobást ítéltek a házigazda Veszprém javára. A szegediek eljárást kezdeményeznek Ligetvárival és a döntő két játékvezetőjével szemben is.

A meccset 35-28-ra a Veszprém nyerte, a párharc az egyik csapat második győzelméig tart.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!