Férfi röplabda Extraliga - Válogatott feladóval erősített az elődöntőre készülő DEAC

Sport, 2024.03.26

Mikuláss Koch Marcell személyében fiatal magyar válogatott feladót igazolt a férfi röplabda Extraligában szereplő DEAC.

Az átigazolási időszak ugyan már januárban lezárult, ám a debreceni klub közleményéből kiderül, hogy Tóth András januári bokasérülése után a szabályok értelmében az egyesületnek lehetősége nyílt egy új játékos megszerzésére. A 21 esztendős röplabdázónak néhány nappal ezelőtt járt le Németországban a szerződése, így jöhetett létre a megállapodás.

A nyolcszoros válogatott Mikuláss Koch eddig csak külföldön szerepelt: az osztrák UVC Holding Grazban három évet húzott le, majd legutóbbi együttese a német élvonalban szereplő TSV Haching München volt.

Az új szerzemény elmondta, szeretne döntőbe jutni a DEAC együttesével, amely a négy között a MÁV Előre Foxconn csapatával találkozik.

"A Pénzügyőr elleni negyeddöntő második meccsén a helyszínen szurkoltam a fiúknak. Pozitív benyomást tettek rám a srácok, úgy fest, hogy nagyon összetartó együttesnek lehetek a tagja. Kiss Imit az utánpótlás-, Bán Viktort pedig a felnőttválogatottból ismerem. Bízom benne, hogy ők sokat segítenek majd a beilleszkedés során. Egyébként korábban ezzel nem akadt gondom, mivel nyitott személyiség vagyok, könnyen barátkozom" - nyilatkozta Mikuláss Koch Marcell.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!