Férfi vízilabda vk - Burián és Pohl nem utazik Los Angelesbe

Sport, 2023.06.26

Varga Zsolt, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya hétfőn kihirdette a világkupa hétvégi, Los Angeles-i szuperdöntőjére utazó 15 játékos névsorát.

A 17 fős keretből Burián Gergely és Pohl Zoltán maradt ki, de ők a torna után tovább edzenek a válogatottal, mert a világbajnoki keretet július elején véglegesítik.

"Ez a tizenöt fő a világkupa-keret, de a világbajnokságra még változhat a csapat. Vannak még kérdések, ha nem is sok, ezekre akarok választ kapni a világkupán" - idézi a magyar szövetség honlapja Vargát.

A válogatott szerdán indul Los Angelesbe, és pénteken, magyar idő szerint hajnali 2 órától játssza első mérkőzését a görögökkel.


A magyar válogatott vk-kerete:

kapusok:
Lévai Márton (Genesys OSC Újbuda), Vogel Soma (FTC Telekom)

mezőnyjátékosok:
Angyal Dániel (Genesys OSC Újbuda), Fekete Gergő (FTC Telekom), Jansik Szilárd (FTC Telekom), Konarik Ákos (A-HÍD Vasas), Manhercz Krisztián (Genesys OSC Újbuda), Molnár Erik (FTC Telekom), Nagy Ádám (FTC Telekom), Német Toni (FTC Telekom), Vámos Márton (Olimpiakosz, görög), Varga Dénes (FTC Telekom), Vigvári Vendel (FTC Telekom), Vigvári Vince (Genesys OSC Újbuda), Zalánki Gergő (Pro Recco, olasz)
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!